NATUURLIJK WORKSHOPS
 
Workshop 1: NATUURLIJK GENEZEN (1 dag 10-17 uur, basisworkshop) 
NIEUW! Incl. BOSNISCHE PIRAMIDE ENERGIE (lees meer hierover bij 'over ons') 


Leer in één dag de essenties van vele effectieve energetische methodes! Eenvoudig te leren en zeer effectief. AHA: adem, hartenergie/Liefde en aandacht staat hierbij centraal. De workshop NATUURLIJK GENEZEN (2 dagdelen, op aanvraag of ook voor doelgroepen) gaat om het activeren van het zelfgenezend vermogen van anderen en niet te vergeten jezelf.

In september 2016 bezochten we de Vallei van de Piramides in Bosnië. Sindsdien maken we in ons werk gebruik van de bijzondere en verfijnde Bosnische Piramide Energie die we daar ervaren hebben. Daarbij gaat het om verbinding met Zijn/Liefde/Puurheid.

 
Workshop 4: NATUURLIJK NATUURBELEVING (1 dagdeel 13-16 uur).
De workshop NATUURLIJK NATUURBELEVING is een bijeenkomst in de natuur waarin de relatie tussen de 'natuur/wereld buiten' en je innerlijke natuur of Ware Natuur ervaringsgericht onderzocht wordt middels natuurbeleving, geleide meditaties, e.d.
 


Workshops voor wie ervaring heeft met behandelen en begeleiden:

Workshop 2: NATUURLIJK GENEZEN AL HEEL (3 dagen: 1 weekend, 1 terugkomdag, 10-17 uur)
 NIEUW! Incl. BOSNISCHE PIRAMIDE ENERGIE (lees meer hierover bij 'over ons') 

Hoe zou het zijn om minder te doen, te kunnen werken vanuit ZIJN, en een behandeling te laten gebeuren vanuit volledige verbinding met Bewustzijn? AL HEEL? De workshop NATUURLIJK GENEZEN AL HEEL (6 dagdelen) is bedoeld als bijscholing voor behandelaars met ervaring in één-op-één behandelen en begeleiden in bijvoorbeeld de eigen praktijk. De basisworkshop NATUURLIJK GENEZEN (zie boven) is een integraal onderdeel van deze AL HEEL workshop. Binnen deze AL HEEL workshop wordt meer toegespitst op praktijksituaties. Het gaat daarbij altijd om het activeren van het zelfgenezend vermogen van cliënten en jezelf. Na 2 maanden en eigen oefensessies is er een terugkomdag.

In september 2016 bezochten we de Vallei van de Piramides in Bosnië. Sindsdien maken we in ons werk ook graag gebruik van de bijzondere en verfijnde Bosnische Piramide Energie die we daar ervaren hebben. Daarbij gaat het om verbinding met Zijn/Liefde/Puurheid.


Workshop 3: NATUURLIJK ZIELINZICHT leren begeleiden (5,5 dag: 1 dagdeel sessie, 1 weekend 10-17 uur, 4 dagdelen eigen oefensessies, 1 terugkomdag 10-17 uur):


Hoe zou het zijn om weer direct contact in te staan met je Ziel, met je Ware Natuur? Datgene wat je ook de Bron, Hoger Zelf of Puur Bewustzijn kunt noemen? Wil je inzicht in jezelf, wie je echt bent, de personen met wie je leeft  of hebt geleefd, keuzes die je maakt of hebt gemaakt en doelen die je hebt gesteld of gaat stellen? Vraag je je af wat de echte zin van jouw leven is? Wil je het avontuur aangaan? Wil je anderen helpen en begeleiden in dit proces? Dan is deze workshop perfect voor jou!
 
Vragen, meer weten, je opgeven voor een workshop?

Neem contact op met Rob Heiligers via info@robheiligers.nl  of  0624782917.


Ter kennismaking?

Voor een uitgebreid interview (33 min. 2016) met Aafke & Rob zie:

 
Zie een 'mooi toevallig' interview (11 min.) met Aafke als 'ZOMAARGAST'
op het NoorderzonFestival in Groningen:

 

Healty Aging network

Wij maken met ons NATUURLIJK Centrum Bewustzijn & Bloei deel uit van HANNN Healthy Aging Network Noord Nederland. Iedereen van jong tot oud bewust en gezond ouder worden!