NATUURLIJK PRAKTIJK
BEHANDELINGEN met Aafke Douma & Rob Heiligers


Onze NATUURLIJK PRAKTIJK in Peize bij Groningen is (meestal) open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Voor iedereen van jong tot ouder, voor wie bewust en gezond wil floreren!

Praktijk-adres: Oosterzoom 59  9321 EH Peize.

Vragen, meer weten, afspraak plannen?

Neem m.b.t. onze NATUURLIJK PRAKTIJK contact op met natuurlijkcbb@gmail.com 
Na het invullen van een Vragenlijst voor Behandeling krijg je spoedig antwoord.


Ter informatie: ons Centrum heeft geen wachtkamer. Mocht er sprake zijn van iemand die een ander brengt of van twee afspraken na elkaar, dan raden we als aangename overblijfplek Grand Café De Peizer Hopbel aan, in het centrum van Peize op 1 km van de praktijkruimte. 

1 Behandeling

Binnen de
NATUURLIJK PRAKTIJK geven Aafke & Rob met al hun rijke ervaring NATUURLIJK AL HEEL Behandelingen vanuit allerlei vragen op het gebied van gezondheid, werk, relaties (zoals familie, partner, kind) en spiritualiteit in het algemeen. Wonderlijke, genezende en helende effecten zijn op te merken.

Met onze mediamieke gaven kunnen wij de onderliggende oorza(a)k(en) van symptomen zien en behandelen, waardoor als het ware 'de angel eruit getrokken wordt' en het zelfgenezend vermogen van iemand zijn/haar werk kan doen. Herstel en gezondheid kan 'instant' ervaren worden of wat langer duren, dat blijkt bij iedere cliënt weer anders te zijn.

De afgelopen jaren bezochten we (ook met groepen) de Vallei van de Piramides in Bosnië. Sindsdien maken we in ons werk gebruik van de bijzondere en verfijnde Bosnische Piramide Energie die we daar ervaren hebben. Hierbij gaat het om verbinding met Zijn/Liefde/Puurheid.


2 ZIELinzicht

NATUURLIJK ZIELinzicht is een prachtig individueel proces, dat enkele uren kan duren. Hierbij geef je middels lichte trance-technieken vanuit je eigen essentie antwoord op vragen waar je mee leeft. Velen hebben aangegeven aan dat het effect van een sessie NATUURLIJK ZIELinzicht 'life-changing' is geweest.

 

3 Energetisch Reinigen

Vanuit de NATUURLIJK PRAKTIJK geven we ook effectieve ENERGETISCHE REINIGINGEN van een huis (of bedrijfspand). Met als gevolg een opgefriste sfeer zonder electrostress of negatieve invloeden uit het (soms verre) verleden. Mensen ervaren na afloop een voedende en gezonde energie. Schijnbaar onverkoopbare huizen blijken zelfs vlot verkocht te worden. Hierbij werken we ook samen met een makelaar in Groningen.
Vraag naar een 'SCAN' t.b.v. een Energetische Reiniging? natuurlijkcbb@gmail.com 

Reactie huiseigenaar: Het huis voelt lichter, is letterlijk lichter en voelt fijner aan. Na de reiniging sliepen de jongste twee kinderen direct dezelfde avond al voor het eerst de hele nacht door (die waren toen 2 jaar). Blijkbaar hebben zij veel last gehad van de energieën in het huis. Al met al is het een indrukwekkende en overweldigende ervaring die we niet hadden willen missen en die ervoor heeft gezorgd dat ons droomhuis ook echt ons droomhuis is geworden, vrij van zijn eigen verleden.Voor doelgroepen:

We werken vanuit specifieke vragen van ONDERNEMERS, GROEPEN, ORGANISATIES en BEDRIJVEN. Hoe zou het zijn als je organisatie/bedrijf straalt en floreert?
Kan je organisatie/bedrijf een Energetische Reiniging ('clearing') gebruiken?

 

 

Wij maken met ons NATUURLIJK Centrum Bewustzijn & Bloei deel uit van de beroepsvereniging CAT Collectief Alternatieve Therapeuten www.catcollectief.nl  en GAT Geschillen Alternatief Therapeuten www.gatgeschillen.nl  

Ook zijn wij verbonden aan HANNN Healthy Aging Network Noord Nederland.
Iedereen van jong tot oud bewust floreren en gezond ouder worden!