natuurlijkcbb@gmail.com   0624782917  

Over ons NATUURLIJK werk kun je uitgebreide informatie vinden in het menu hierboven.
In de praktijk doen we individuele sessies die kunnen helpen.  We bieden effectieve workshops als (bij)scholing, zowel voor beginners als professionals. Ook begeleiden we inspirerende bijeenkomsten.
Verder organiseren we bijzondere reizen. Zie meer daarover onder 'nieuws' of op onze Facebook-pagina.


Hoe gaat het met je? Zit je lekker in je vel, fysiek en psychisch? Heb je een mooi leven? Of kan het beter?

Misschien is het tijd voor je om op te ruimen. Om alles achter je te laten wat zich geleidelijk in jouw systeem, je lichaam en geest heeft vastgezet en jou bewust of onbewust tegenhoudt. Omdat je antwoorden wilt op belangrijke dingen die je bezighouden.
Dat kun je proberen alleen te doen. Ook kun je kiezen voor goede ondersteuning. Waarom? Omdat je het grondig wilt aanpakken. Geloof ons, in samenwerking sta je echt veel sterker. En alles is mogelijk!

Wij zijn Aafke Douma en Rob Heiligers van het NATUURLIJK Centrum Bewustzijn & Bloei. We denken, voelen en zien glashelder (dat kun je paranormaal noemen) met je mee. En helpen je om de oorzaken achter fysieke en psychische problemen of klachten zichtbaar te maken, helder te krijgen en aan te pakken. Zodat jij meer ruimte, ontspanning, inzicht, gezondheid en energie gaat ervaren en zo de allerbeste versie van jezelf kunt zijn. Misschien wel het allerbelangrijkste in je leven? Bewust bloeien...

Welkom!

Hartelijks, Aafke Douma en Rob Heiligers