Info over onze NATUURLIJK reizen naar de Bosnische piramides?
De 5-daagsen
in juni 2020 (8-12 en 16-20) en augustus 2020 (3-7 en 11-15) en sept/okt 2020 (21-25 sept en 29 sept-3 okt) staan inmiddels gepland, dan zijn we zeker weer in Bosnië. In alle reizen zijn nog plaatsen vrij. 


Hieronder de voorlopige info voor 2020, deze wordt binnenkort nog ververst, mede i.v.m. ons in februari te verschijnen boek HET MYSTERIE VAN DE BOSNISCHE PIRAMIDES.


NATUURLIJK Bosniëreis 2020: 'JE PUURHEID HERVINDEN'.

Na elf reizen in juni en september 2017/18/19 en vele enthousiaste / 'geraakte' reacties van deelnemers gaan we in juni, augustus en sept./oktober 2020 weer zes 5-daagsen doen met ons beproefd programma rond 'puurheid'.
Een mooi nieuwtje: we zijn door uitgeverij Edicola (non-fictie) gevraagd om een boek te schrijven over 'Het Mysterie van de Bosnische Piramides', inclusief alle ontdekkingen van
dr. Sam Osmanagich en ons eigen mediamiek onderzoek. Komt uit 8 februari 2020.

 


Week 1. ma-vr 8-12 juni 2020   
Week 2. di-za 16-20 juni 2020
Week 3. ma-vr 3-7 augustus 2020

Week 4. di-za 11-15 augustus 2020
Week 5. ma-vr 21-25 september 2020
Week 6. di-za 29 september - 3 oktober 2020
(in alle reizen zijn nog plaatsen vrij)

Voel jij je ook geroepen door het Mysterie van de Bosnische Piramides?
Lees meer hieronder. Zie ook reacties van deelnemers in 2017, 2018 en 2019 hiernaast!

Gedurende vijf dagen (twee dagdelen per dag) zijn we actief met 'mediamiek onderzoek' op/rond de piramides bij Visoko en in de tunnels bij Ravne. Hierbij wordt de NATUURLIJK Energie workshop geïntegreerd binnen de eerste vier dagen. Plus op Dag 5 is er een afsluitende workshop waarin we de ervaringen van de voorgaande vier dagen effectief toepasbaar maken, o.a. via het werken met 'Bosnische Piramide Energie'.

Voor de duidelijkheid: het is NIET een ‘groepsreis’! Ieders eigen persoonlijke proces staat voorop. Daarnaast is er een gezamenlijk groepsproces ter plaatse. 
Dus reizen en verblijven dien je zelf te regelen, dit is immers afhankelijk van allerlei individuele wensen qua reis- en verblijfcomfort, eetvoorkeuren, etc. Uiteraard hebben we goede adviezen.

Je kunt je aanmelden via info@robheiligers.nl
 

Je ontvangt spoedig daarna bericht of er plek is voor je in de gewenste 5-daagse. Plus tips over reis en verblijf e.d. 
Vragen? info@robheiligers.nl 

 

 

 

Hallo liefhebber van de Bosnische piramides!

Hierbij informatie over hoe je mee kunt gaan met onze NATUURLIJK Bosniëreis naar de Vallei van de Piramides bij Visoko. Zoals je wellicht gelezen hebt in het blad VRUCHTBARE AARDE (zowel dec 2016 als dec 2017) of in het blad SPIEGELBEELD (mei 2017) of in het blad ParaVisie (nov 2018 en febr. 2019). hebben we daar bijzondere ervaringen beleefd op de piramides en in de tunnels. Mocht je dat nog niet hebben gelezen? Een tekstversie van de artikelen zijn beschikbaar op onze site onder ‘nieuws’. Of bestel zelf het inspirerende blad op www.vruchtbareaarde.nl . Aanrader!
Wat in ons schrijven naar voren komt is dat deze piramides met een ongekende wereldwijde bewustzijnsverandering te maken hebben. Letterlijk wordt er in een van onze mediamieke sessies gesteld dat deze piramides ondersteunen ‘to reclaim your purity’, in ‘je puurheid  hervinden’.

Wij gaan er zelf weer heen in juni 2020, en bieden anderen de gelegenheid onze intuïtieve benadering van deze piramidevallei mee te beleven. Er is een beproefd concept (steeds meer verfijnd in de tot nog toe elf 5-daagsen in 2017/18/19). Velen hebben dit proces als 'life-changing' benoemd, een gevolg van de combinatie van de bijzondere 'pure' impact van de locaties plus onze helderziende begeleiding.
Hierbij werken wij als lid van de ‘Bosnian Pyramids Foundation Advisory Board’ samen met de organisatie in Sarajevo. We hebben volledige support van ontdekker dr. Sam Osmanagich voor deze reis. Zo hebben we een helder programma kunnen ontwikkelen.
 
Nogmaals: het is NIET een ‘groepsreis’! Ieders eigen persoonlijke proces staat voorop uiteraard. Daarnaast is er een gezamenlijk groepsproces ter plaatse. Dus reizen en verblijven dien je zelf te regelen, dit is immers afhankelijk van allerlei individuele wensen qua reis- en verblijfcomfort, eetvoorkeuren, etc.

Dit betekent dat wij je gidsen en begeleiden rond Visoko (i.s.m. locale Engelstalige gidsen, het is af en toe tweetalig dus) en te begeleiden in het ervaren van de verschillende energieën op de locaties. Hierbij speelt Aafke met haar mediamiek talent (helderziend, -horend, -voelend, -wetend) een grote rol. Zij kan steeds op elke locatie intuïtief inzoomen op actuele informatie die op dat moment voor ons (zowel individu als groep) van belang is. Ook bieden we hierbij geleide meditaties. Door velen is dit al een uniek proces genoemd.
Op alle locaties zal je uiteraard ook zelf je ‘voelsprieten activeren’ om te kunnen zien, horen, voelen en weten... Op verschillende manieren kunnen we zo de verschillende energieën van de locaties  ervaarbaar maken. Met ons meegaan betekent dus dat je je inschrijft voor ons bijzondere en unieke aanbod in en om Visoko in Bosnië.
 

Hoe ziet het programma eruit?
(het kan mogelijk veranderen i.v.m. 'updates' rond de locaties).

Van Dag 1 t/m Dag 4 zijn we elke dag twee dagdelen samen.

Weet dat deze Vallei met zijn helende kwaliteiten energetisch nogal impact op je kan hebben, dus hou goed rekening met rust en ‘op jezelf zijn’ rond ons aanbod. Aanrader!

We bezoeken zeker de Zonpiramide, de Maanpiramide, de Draakpiramide, de Piramide van de Liefde, het museum en de tunnels bij Ravne, en de Tumulus bij Vratnica.
Mogelijk komen ook nog andere plekken in de omgeving voorbij.

Hou er rekening mee dat de Bosnische cultuur anders is dan de Nederlandse en soms verrassingen en onverwachte wendingen met zich meebrengt. Dat is ook leuk en avontuurlijk.
Zie hieronder het programma zoals we dat NU voor ons zien. En daarbij alle details over aanmelden.

Op Dag 5 bieden we een speciale versie van onze workshop NATUURLIJK Energie aan.
Zie meer info hierover op onze site bij ‘workshops’. Het accent zal vooral liggen op het integreren van de eerdere ervaringen ter plekke en hoe je wat wij ‘Bosnische Piramide Energie’ noemen effectief kunt gebruiken voor jezelf en/of anderen. Minder vanuit DOEN, meer vanuit puur ZIJN...

Voel je je geroepen om de Vallei van de Piramides met ons mee te beleven?
Of kom eerst naar een lezing ter kennismaking?

NATUURLIJK van harte welkom!
Aafke Douma & Rob Heiligers 
    

NATUURLIJK Bosniëreis 2020: 'JE PUURHEID HERVINDEN'


Week 1. ma-vr 8-12 juni 2020   
Week 2. di-za 16-20 juni 2020
Week 3. ma-vr 3-7 augustus 2020

Week 4. di-za 11-15 augustus 2020
Week 5. ma-vr 21-25 september 2020
Week 6. di-za 29 september - 3 oktober 2020
(in alle reizen zijn nog plaatsen vrij)


Op deze data organiseren we weer een update 5-daags groepsprogramma naar de Vallei van de Piramides bij Visoko.
Ter plekke zal blijken wat het 'juiste programma' is.

In Visoko is rond de equinox in juni ook een klein festival te beleven in Parc Ravne 2 met o.a. muziek, markt en workshops. Voor de liefhebber: dit vindt plaats in de weekend in week 2 (19/20/21 juni). Ook eind september is er klein festival te beleven rond de equinox (18/19/20 sept)
 

NATUURLIJK Bosniëreizen juni, augustus, sept-oktober 2020  
‘Je puurheid hervinden’. 


5 DAGEN (twee dagdelen per dag)  

KOSTEN € 649 per persoon.

Dit is INCLUSIEF alle begeleiding van Aafke & Rob, alle entrees en lokale gidsen ter plekke, lunch op dag 1, diner op dag 4, plus de workshop op dag 5 (kost 'normaal' in NL € 199), en alles incl. 21 % BTW.  
Het is EXCLUSIEF reis en verblijf en vervoer ter plekke (bijv. huurauto of openbaar vervoer), dit moet je zelf regelen, naar eigen voorkeur. Uiteraard hebben we handige tips. Na aanmelding krijg je die toegestuurd. Bosnië is geen lid van de EU, en relatief gezien 'goedkoop' qua verblijf.

Aanmelden kan via info@robheiligers.nl

Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht of er plaats voor je is in de gewenste 5-daagse.
Er zijn maximaal 16 / minimaal 8 deelnemers per week.  

Daarna ben je definitief aangemeld door het totaalbedrag van € 649 (of minimaal een eerste aanbetaling van € 200 te doen. Restant junireis betalen voor 1 mei, restant aug.reis voor 1 juli, restant sept.reis voor 1 augustus) over te maken naar onze Maatschap NATUURLIJK via NL79 INGB 0007 125673 o.v.v. je volledige naam en Bosniëreis 2020 plus data.


PROGRAMMA 2020:
Er is een beproefd concept (steeds meer verfijnd in de tot nog toe elf 5-daagsen in 2017/18/19).
Velen hebben dit proces als 'life-changing' benoemd, een gevolg van de combinatie van de bijzondere 'pure impact' van de locaties plus onze helderziende begeleiding.
We werken 'op maat', dus de volgorde bepalen we steeds ter plekke. Laat je meevoeren...
Weet dat alle belangrijke locaties (piramides en tunnels) bezocht gaan worden. We gaan deze weer opnieuw ervaren en beleven.
Er zijn lokale Engelstalige gidsen met hun inleidende verhalen. Zo mogelijk schuift ook dr. Sam Osmanagich aan.
Er zijn onze helderziende waarnemingen, zowel naar de groep als persoonlijk.
Er is de dynamiek van de groep, je ervaart en beleeft samen met zielsverwanten. 
Er is (al gedeeltelijk tijdens de week en) afsluitend op dag 5 de workshop
NATUURLIJK Energie, waarin we ervaringen van de eerste vier dagen integreren en we leren werken met 'Bosnische Piramide Energie' t.b.v. jezelf en anderen. Zodat je dit met je mee kunt nemen in je eigen leven.
Kortom, we noemen dit alles 'mediamiek onderzoek', welkom!


 
Nogmaals: onze ervaring is dat de energieën van deze Vallei van de Piramides flink impact hebben! Hou dus naast ons aanbod rekening met rust en ‘op jezelf zijn’ om een en ander goed te kunnen integreren.
Voor wie zich inschrijft hebben we tips over reizen, verblijven en algemene informatie over Bosnië en de Bosnische cultuur.
Mocht je nog vragen hebben? Dat gaat via info@robheiligers.nl 


    In de Winternummers 2016 en 2017 van www.vruchtbareaarde.nl staan uitgebreide artikelen over onze reizen naar Bosnië. Het blad is te bestellen via de VA-site.
De integrale teksten Het Mysterie van de Bosnische Piramides en Een Gevoel van Thuiskomen zijn te lezen op onze site onder 'nieuws'. 

In SPIEGELBEELD mei 2017 staat ook een uitgebreid artikel: Wat hebben de Bosnische piramides ons te vertellen? www.spiegelbeeld.nl  De tekst is te lezen op onze site onder 'nieuws'.


Voor meer info over de Bosnische Piramides: http://piramidasunca.ba/eng/pyramid/bosnian-valley-of-the-pyramids/pyramid-of-the-sun.html