Hoe Aafkes gebroken pols in twee dagen genas...


Een opvallend wondertje uit eigen ervaring: Aafke liep woensdagmiddag (12 juni 2019) bij een ongelukkige val een 'fissuur' op in haar linkerpols. Soort scheurtje in een bot, aldus een arts in onze groep in Bosnië. Hebben we zelf twee dagen energetisch aan gewerkt en behandeld. Het is nu weer helemaal heel, over en ok! Zo concludeerde ook de verbaasde arts vrijdagmiddag. Hoe bestaat het... Alles is mogelijk!


Hoe zijn we hier nu mee omgegaan? Eerst merkte ze er woensdagmiddag niet veel van, mede omdat we onze groep aan het begeleiden waren bij de Tumulus (een bijzondere locatie hier bij de Bosnische piramides). Zo heb ik (Rob) zelf ooit een enkel verstuikt vlak voor een voorstelling, maar kon toch optreden 'omdat de rol die ik speelde immers niet geblesseerd was'. Raar maar waar. Wellicht ken je zelf ook van dit soort momenten, dat pas later de ernst van een ongeval doordringt en merkbaar wordt.
Weer thuisgekomen in de avond begon de pols gemeen zeer te doen en besefte Aafke ook dat het goed mis was. En zag ze 'haar eigen stommiteit', 'ik ben niet met mijn volle aandacht bij de klim geweest'. Dit blijkt altijd belangrijk vanuit onze visie, 'heb je je lesje geleerd'?

Vervolgens hebben we op verschillende manieren de pols energetisch behandeld, hierbij ook steeds het gewricht weer 'al heel ziend'. Zo kun je het zelfhelend vermogen van iemand optimaal activeren. Wij zijn in feite energetische wezens, dus ook een pols is dan in wezen energie, en beweeglijk en dus beïnvloedbaar. Energie volgt aandacht... Dit alles verzachtte de pijn al enigszins.
Zo is Aafke de nacht ingegaan, totaal accepterend dat dit zo gebeurd was. En in volledig vertrouwen dat dit goed zou komen. Wel had ze weinig nachtrust helaas. De volgende morgen vroeg ze zich even af of toch nog het ziekenhuis bezocht moest worden. We kozen voor eerst nog wat energetisch behandelen. We hebben toen een zogeheten 'tijdreisje' gedaan. Hierbij ga je in gedachten naar het moment vlak voor de val, en dan ga je daar een nieuwe 'gezonde film' verzinnen. Bijv. zonder val huppelend de Tumulus op. Ook 'delete' je de val. Zo ontstaat er energetisch gezien een parallel verhaal waarin er 'niets gebeurd is'. Energie volgt aandacht, dus dit heeft positieve invloed. Alleen duurt het vaak nog even voor deze energetische verandering weer gematerialiseerd is, en fysiek merkbaar wordt. Het kan ook vrij snel gaan overigens.

In onze groep deden twee artsen mee, een ervan deed een grondige analyse en stelde een 'fissuur' vast. Een scheurtje in een van de polsbotjes, er was ook een zwelling te zien. Fijn dit van een 'medisch specialist' te horen want nu konden we 'nog beter mikken' en het scheurtje gericht 'al heel' behandelen.
De tweede nacht ging het al veel beter en vrijdagmorgen stond Aafke op zonder pijn. De arts concludeerde bij een nieuw onderzoekje in de middag verbaasd dat er niets meer te zien was, geen zwelling, geen pijnlijke pols, etc. Genezen verklaard!
Prachtig om zo onze energetische benadering van klachten weer eens aan den lijve bevestigd te zien. Met een krul van de dokter!

Het blijft ook wonderlijk om mee te maken, en ons rest nu dankbaarheid dat dit ongemak zo snel is verholpen. We kunnen vrolijk verder met onze nieuwe groep komende week in Bosnië. Nu onweert het flink hier bij de Zonpiramide, eindelijk wat verkoeling na alle hete dagen!
Ben je geinteresseerd om dit ook te kunnen, dit te leren begeleiden als (bij)scholing energetisch behandelen? AHA, zo noemen we onze benadering ook wel: Adem -Hartenergie (Liefde) - Aandacht (Bewustzijn), hiermee is alles mogelijk!