NATUURLIJK ZIELinzicht, vanuit jezelf antwoorden vinden op levensvragen
 
In onze NATUURLIJK-praktijk gebeuren wonderlijke processen. Meestal blijven verhalen daarover binnenskamers om privacy-redenen, of is het energetisch werk dat we doen bijna niet uit te leggen. Soms vindt iemand het juist goed om zijn verhaal te laten vertellen, omdat het een mooi voorbeeld van ‘tot bloei komen’ is. En dat is wat we beogen met ons NATUURLIJK Centrum Bewustzijn & Bloei: ‘bewust floreren’!

Peter (76) kwam langs omdat hij allerlei vragen had: ‘Hoe kan ik mijn leven accepteren?’ ‘Ik word steeds bozer en dat wil ik helemaal niet. Wat zit daar voor verdriet onder?’ ‘Hoezo al die fysieke klachten?’ ‘Hoe kom ik bij mijn levensvreugde?’ We komen uit op een ZIELinzicht-sessie (begeleid door Rob) om licht te kunnen werpen op deze zingevingsvragen.
Bij zo’n sessie ga je in lichte trance m.b.v. regressietechnieken naar wat we noemen het ‘leven tussen levens’, dus naar het ‘Mysterie’ waar je was voor je geboorte en waar je weer heengaat na de dood. Voor de duidelijkheid: dit gaat proefondervindelijk bij alle ZIELinzicht-cliënten zo, en ook bij onszelf als we een dergelijk zelf-hypnotisch proces beleven. Zielsregressie blijkt, ontwikkeld door o.a. psycholoog Michael Newton middels duizenden ‘life-between-life’-cases, een prachtig middel om iemand antwoorden vanuit zichzelf te kunnen laten geven, en zo de zin van en de zin in het leven te hervinden. ‘Life-changing’ hebben velen het effect van zielsregressie genoemd. 

NATUURLIJK ZIELinzicht is een innerlijke reis, waarbij iemand in lichte trance hardop vertelt wat hij meemaakt. Zo herinnerde Peter zich eerst enkele gebeurtenissen uit zijn jeugd, kwamen we toen vanzelf terecht in de belevenis van een vorig leven in Tsjechië, en gingen we daarna ‘door het sterfmoment heen’ in dat vorige leven. Aldus kwamen we uit in het ‘leven tussen levens’, waar je weer een lichtwezen bent, in directe verbinding met je ziel, bron, licht, bewustzijn, ware natuur, of hoe je het maar wilt noemen.
Peter zag direct familieleden en oude geliefden, die hem allemaal verheugd ontvingen en  geruststelden: ‘Wim het is OK’. Mooi ontroerend detail: in elke ontmoeting ‘smolt hij in licht samen met de ander’. Na enige tijd kwamen we in een soort bibliotheek terecht waar hij met hulp van een gids gedetailleerd antwoord kreeg op vele van zijn vragen, en er een diepe ontspanning ontstond. Ook had Peter nog een ontmoeting met zijn ‘Raad van Wijzen’ die geruststellend liet weten dat zijn leven tot nu ‘helemaal klopte’, dat zijn leven nu vanuit zielsperspectief gezien juist zeer leerzaam was geweest. Hierna bleef het een hele tijd stil, omdat hij eindelijk zichzelf en zijn huidige leven kon accepteren. Na bijna drie uur eindigde deze sessie, en ging Peter vervuld van hoop weer onze praktijk uit.

Een week later ontvingen we een reactie:
Hoe heb ik mijn reis beleefd? Als een thuiskomen, een weerzien met mijn zielengroep, weer ervaren wat het betekent om te leven in vrede en totale acceptatie van wat er is. Leven zonder één vorm van negativiteit, gedragen worden door liefde en vrede. Dat is wat ik heb meegenomen. Ik weet de weg weer, ik kan weer makkelijk contact maken met de lichtwereld en met mijn eigen lichtwezen. Dat is het grote cadeau.
Ik heb je leiding ervaren als kundig en liefdevol. Veel dank daarvoor.
Wat er in deze dagen nu gebeurt is prachtig. De fysieke klachten waar ik mee kwam zijn weg of niet meer van belang. De mentaal-emotionele problemen spelen nu niet. Ik vind mijn levensvreugde weer terug! De hoest blijft nog, maar heeft een functie gekregen, het is een opschoningsproces. Vanmorgen werd me glashelder dat dit het moment is om ja te zeggen, dat ik nu de kans krijg/heb om uit mijn wantrouwen te gaan. Ik voel me op het ogenblik heel stevig: ja, ik vertrouw op het universum en de helpende krachten. Dit is het moment!

Na het lezen van bovenstaande tekst reageert Peter nog met: Een helder verslag dat precies aangeeft wat ik heb ‘beleefd’ en ervaren. Bedankt Peter, voor je openheid!


Dit als voorbeeld van ons werk in de NATUURLIJK praktijk. Wil je meer inkijkjes lezen? Wil je zelf een ZIELinzicht beleven? Zie onder ‘praktijk’ op de site.

Wil je zelf leren een ZIELinzicht-sessie te begeleiden? Dit als bijscholing voor meer ervaren begeleiders? Zie de info onder ‘workshops’.