2 NATUURLIJK ZIELinzicht

 

NIEUW: Verkorte versie ZIELinzicht

Vanaf maart 2022 is er in overleg ook een verkorte versie mogelijk. Deze is voor mensen die al ervaring hebben met trance / hypnose / eerdere ZIELinzicht reizen. Dit gaat ook altijd in overleg.

Deze verkorte versie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Na afloop zijn er korte aantekeningen beschikbaar. Het tarief van een verkorte ZIELinzicht is € 249.

 

 

Maak de innerlijk reis van je leven!

 

Hoe zou het zijn om in direct contact te staan met je Ziel. Met je Ware Natuur? Dat wat je ook Bron, Hoger Zelf of Puur Bewustzijn kunt noemen? Wil je inzicht in jezelf, in personen met wie je leeft of hebt geleefd, keuzes die je maakt of hebt gemaakt en doelen die je hebt gesteld? Vraag je je af wat de echte zin van je leven is? Wil je een avontuur aangaan?

Wie ben ik?

Zie jij jezelf als een mens met meer of minder mogelijkheden, moeilijk of makkelijk in het leven staand? Als een mmmmm? Eigenlijk ben je een MMMMM! Een Magnifiek Multidimensionaal Metafysiek Mysterie! Hoe kun je bezield door het leven gaan 'als mMmMmMMm-mens’? ZIELinzicht is hiervoor een prachtige basis. We vertellen je graag hoe het werkt.

 

Ervaar je ziel

 

In een sessie van 2,5 tot 4 uur beleef je m.b.v. regressietechnieken het 'leven tussen levens'. Het resultaat is een bijzondere ervaring van (bewust)zijn, weten, rust, inspiratie! Vanuit dit zielsperspectief krijg je optimaal inzicht in wat je leven nu inhoudt, wie je bent en waar je voor staat.

 

Achtergrond van de methode

Deze relatief eenvoudige methode is ontwikkeld door psycholoog Michael Newton (USA) die met 'De Zielenreis' en 'De Zielsbestemming' bestsellers schreef. Hierin ontvouwt hij, na onderzoek met meer dan 10.000 cliënten, hoe je terecht kunt komen in het 'life between lives' of je 'tussenleven'. Dit bereik je door in trance terug te gaan naar eerst je kindertijd, dan naar een vorig leven en dan naar het sterfmoment in dat leven. Dit blijkt bij iedereen zo te werken, de filmische ervaring komt als vanzelf. 
Daarna ervaar je dan 'in een tijdloze sfeer' je ziel. En kun je helder inzicht in je leven krijgen, en vanuit je ziel antwoord geven op vragen waar je als mens mee rondloopt.
Ook psychotherapeuten als Andy Tomlinson en Dolores Cannon zijn voor ons een belangrijke bron van inspiratie.

 

Verbanden met BDE

Sommigen leggen een link met een BDE (bijna-dood-ervaring). Het lijkt erop dat een ZIELinzicht een soortgelijke ervaring is, een kijkje in de hemel? De verhalen uit bijv. 'Eindeloos Bewustzijn' van cardioloog Pim van Lommel lopen parallel met wat er bij een ZIELinzicht gebeurt.

Eben Alexander

Onlangs verschenen van neurochirurg Eben Alexander de boeken 'Na dit leven' en 'De hemel in kaart'. Hij beschrijft hier mooi wat er met hem gebeurde tijdens 7 dagen coma vanwege een plotse hersenvliesontsteking. Zowel vanuit een bewusteloos ziek mens zijn als vanuit zielsbewustzijn bekeken. Zijn verhaal geeft indrukwekkend woorden aan wat ook tijdens een ZIELinzicht beleefd kan worden. Ook worden er vele voorbeelden van lotgenoten verteld.

 

 

 

Vragen, meer weten, afspraak plannen?

natuurlijkcbb@protonmail.com 

Het tarief is € 369 voor een sessie van 2,5 tot 4 uur.
Vul altijd eerst een vragenlijst in en stuur die naar mij, zodat ik goed kan afstemmen of een ZIELinzicht passend is.

 

 Wil je zelf een NATUURLIJK ZIELinzicht leren begeleiden?

Neem dan contact met me op.
Alleen voor begeleiders met ervaring. Geschikt als professionele bijscholing.