NATUURLIJK INTENTIE/INSPIRATIE/MANIFESTATIE bijeenkomsten

'Wat je met je gedachten voor anderen wenst, komt met nog veel meer kracht naar jezelf terug!'
Lynne McTaggart


Deze avonden liggen in het verlengde van de intentie-meditaties THE POWER OF EIGHT van Lynne McTaggart. Prachtige liefdevolle bijeenkomsten. Ik ben hier in 2018 met Rob Heiligers mee gestart.
Door diverse omstandigheden was het de afgelopen jaren niet mogelijk om ze door te laten gaan.
Inmiddels zijn deze in het najaar ‘22 weer opgestart.
Er zijn prachtige, diepe intenties en gemanifesteerd.
Ook hebben we gemerkt dat er door het gebruik en het combineren van een aantal andere technieken, de intenties zelfs nog krachtiger worden.

Data voor najaar 2023:

 

2 oktober

6 november

4 december

 

Data voor 2024 volgen later...

Maandagavonden 19.30 -21.30 uur. 19.15 deur open.
Waar: Oosterzoom 59 in Peize. Welkom!
Kosten 10,- contant bij aanvang.

Aanmelden via natuurlijkcbb@protonmail.com


Informatie:
In het boek 'Het Intentie-effect: The Power of Eight' onthult Lynne McTaggart (bekend van 'Het Veld' en 'Het Intentie-experiment') de bijzondere resultaten van meer dan tien jaar wetenschappelijk onderzoek en experimenten met groepen op het gebied van gedachtekracht.

Met onze gedachten kunnen we wonderen verrichten: we zijn in staat om ons eigen leven en dat van anderen te helen en de wereld positief te veranderen. Dat effect van gedachtekracht neemt exponentieel toe als we onze gedachten bundelen in een kleine groep (vandaar 'The Power of Eight', hoewel een andere groepssamenstelling even krachtig kan werken).

Lynne was zelf verrast van het enorme potentieel van het werken in kleine groepen: er bleek niet alleen een effect te zijn voor degene die de intenties ontving, maar de hele groep profiteerde van het spiegeleffect.

In dit boek geeft Lynne McTaggart wetenschappelijke context aan alle wonderen die ze aanschouwde. Ze dook in de geschiedenis van het fenomeen gedachtekracht en organiseerde een grote onafhankelijke wetenschappelijke studie met 'Power of Eight' groepen om aan te kunnen tonen waarom positieve gedachtekracht bundelen in kleine groepen de snelweg is naar geluk.

Lynne geeft je in dit boek niet alleen honderden inspirerende voorbeelden, maar vooral ook alle tools om zelf aan de slag te gaan met de energie die we allemaal in ons hebben. Wat je met je gedachten voor anderen wenst, komt met nog veel meer kracht naar jezelf terug!