ERVARINGEN/REFERENTIES cliënten rond
NATUURLIJK Behandelingen
met Aafke Douma en Rob Heiligers.

Rob Heiligers werkte tussen 2008 en 2013 in zijn Praktijk Quantum Link aan de Vismarkt in Groningen. Daar maakte hij soortgelijke ervaringen mee als in reacties naar Aafke.
Lees meer ervaringen van cliënten/deelnemers bij workshops.

 
Lieve Aafke en Rob. Vorige week had ik een consult bij jullie, ik wil even laten weten dat het heel goed met mij gaat. Door de behandeling en de oefeningen die ik toepas, is er een enorme verlichting.
Het is indrukwekkend. Hartelijke groet, alle liefs en alle dankbaarheid voor jullie prachtige werk, dank jullie wel. R.
 

Hallo Aafke en Rob
(mail van twee ouders die in eerste instantie vooral t.b.v. hun kind kwamen),
Zoals beloofd hierbij een maand later voor jullie een beeld van ons proces sindsdien. Er gebeuren en ontwikkelen zich hele leuke en interessante dingen.
Onze jongste is echt aan het veranderen en een stuk rustiger, en minder bozig dan voorheen. Datzelfde geldt ook voor mezelf. Veel meer balans en begrip, minder ongeduldig. Heel fijn voor ons allemaal.
Het meest opvallende vind ik eigenlijk een voorval bij mijn pa, die, doordat hij slecht kon zien en daardoor geen auto kon rijden, een enorme reactie gaf waarin hij zich heel kwetsbaar heeft getoond. Eigenlijk voor het eerst dat ik dat zo bij hem heb gezien. Mooi voor mijn moeder ook.
Al met al, we zijn heel wijs met de ontwikkeling die we samen doormaken en vooral ook heel gelukkig.
We blijven eraan werken, want er is nog best wel het een en ander verder te verbeteren.
Een groet van ons allemaal,


Steeds hard mijn best doen om wat van het leven te maken. En steeds weer terugvallen. Een uitputtingsslag... Er was iets waar ik niet bij kon, iets onbestemds dat me zwaar saboteerde.
Twee sessies met Aafke en Rob gehad. De forse kinken in de kabel waren al vele generaties geleden ontstaan. Aafke en Rob hebben ze zichtbaar gemaakt en me geholpen zaken voorgoed achter me te laten. Erg blij mee! Johan


Hallo Aafke en Rob. Vrijwel meteen na de behandeling hebben zich veranderingen voorgedaan. Ik voel me lichter, ik kan zijn die ik ben, slaap veel beter, heb weer zin in alles. Tot mijn verbazing zat ik vanmorgen zingend op de fiets! Ben benieuwd hoe het verder zal gaan. Heel hartelijk dank voor jullie fijne en ontspannen aanpak, voelde erg goed! Groetjes
MarionDag Aafke en Rob,
Ik zou nog wat laten horen.
Om te beginnen vind ik het best lastig eenduidig te zijn over hoe het met mij gaat. Soms ben ik een beetje in de war en dan voel ik mij weer prima, soms denk ik dat er niets is veranderd en even later begrijp ik dat mijn perceptie van de dingen eindelijk ontdaan is van die altijd maar zwaarbewaakte grenzen. De eerste dagen na mijn bezoek aan jullie heb ik mij fantastisch gevoeld, geroerd door een diep gevoelen van erkenning maar ook vervuld van hoop op een nieuw leven. Een loden deken lijkt te zijn weggenomen en meteen al voelde alles lichter voor mij.
Een weekje later begon ik mij toch ook wat verontrust en teleurgesteld te voelen toen bleek dat niet alles rozengeur en maneschijn was en ik ook boos, verdrietig, enz. kon zijn. Maar al snel merkte ik dat ik nergens in hoefde te blijven hangen en een voorheen 'verboden' gevoel als boosheid best kon beleven en nog uiten ook, zonder dat de wereld vergaat. Het lijkt er nu op dat het leven niet meer een kapotte langspeelplaat is die om de haverklap blijft hangen maar dat het verder gaat.
Het is allemaal nog zo nieuw dat het moeilijk is precies te vertellen wat er nu zo anders is, maar dat dat zo is leidt voor mij geen enkele twijfel. Ik voel mij vrijer, lichter, in staat om net een ander gezichtspunt te kiezen als dat nodig is zodat ik me niet meer gevangen voel in steeds dezelfde versie van het verhaal.

De verleiding is groot om een prachtige toekomstvisie te schetsen en in mijn gevoelen vind ik daar zeker aanleiding toe. Maar ik voel mij ook best comfortabel in het nu, gewoon ontspannen zonder poespas, niet moeten. Ik ben heel benieuwd naar de rest van mijn leven en echt voor het eerst ben ik blij met mijn leven omdat het mijn leven is en niet om iets wat er een waarde aan moet verlenen voor dat vluchtig moment.
Groetjes, Marcel
 
 
  1. Het was heel bijzonder om mee te maken wat Aafke allemaal 'doorkrijgt', dat het allemaal klopt. Op een fijne ontspannen manier laten jullie gebeuren wat er gebeuren moet, door gewoon te beginnen. Het gaat allemaal heel natuurlijk. Antwoorden op de vragen die ik had kwamen tijdens de sessie eigenlijk vanzelf. Na afloop voelde ik me een stuk lichter. Bedankt! 

Liefs YokoVanmiddag, toen ik in bed lag voor een heerlijke siësta, voelde ik boven mijn neuswortel het middelpunt van een kruis. Volgens mij het kruispunt van dat wiggenbeen dat jullie gisteren behandeld hebben. Het voelde krachtig en goed. Trouwens, het hele gebeuren bij en met jullie voelt heel goed! Fijn! Dat geeft me een dankbaar gevoel.
Het lijkt net of nu pas de reikwijdte van dit gebeuren me innerlijk bereikt en aanraakt. Ik ben ontroerd... Lieve groet voor jullie beiden Adri


Aafke en Rob, zoals beloofd even een contactmoment met een update over mijn proces.
Voor mijn gevoel loopt alles zoals het moet gaan. In de tien dagen na de behandeling voelde ik dagelijks wel ergens een schokje, een knak of een onwillekeurige beweging in mijn lichaam.
Helemaal okay, ik kon dat gewoon laten gebeuren.
Nu gebeuren er weer dingen op een heel ander vlak. Meer in dromen, beelden overdag, kleine situaties die ik aanschouw en die meteen innerlijk een klik maken.
Met mijn rug gaat het een heel stuk beter. Ik voel me rechter, heb nauwelijks pijn. Het is nu eerder een spierpijn die optreedt na wat langer in één houding zitten.
Verder had ik in de eerste dagen na de behandeling het idee dat ik mijn ‘lijntje met boven’ kwijt was, dat ik niet meer zou kunnen ‘ontvangen’ zoals voorheen. Echter nu blijkt dat ik heel eenvoudig beelden krijg (makkelijker dan voorheen en veel directer). Dat is fijn!
Enorm bedankt dat jullie mij deze sessie hebben gegeven.
Lieve groet, M

 

Aafke Douma en Rob Heiligers hebben er voor gezorgd dat ik geen vervelende bijwerkingen meer heb van de reumaspuiten. Matty Verdam

 
 
Lieve Aafke en Rob,
Wat een bijzondere ervaring was het vorige week woensdag. En wat het heeft gedaan en nog steeds doet is nog meer bijzonder. Donderdag werd ik om 5 uur 's ochtends wakker en was zo wakker en fit dat ik ook echt niet meer kon blijven liggen. De dagen erna ben ik 's nachts niet wakker geweest wat heel bijzonder is. Zo lang ik mij kan herinneren wordt ik 's nachts meerdere keren wakker en moet er dan uit om te plassen. Ik realiseer me nu ik dit op schrijf dat ik woensdagnacht ook niet wakker ben geweest, maar blijkbaar was ik zo bezig met hoe goed ik me donderdagochtend voelde dat ik dat toen helemaal niet heb opgemerkt. Het is zo fijn om niet aldoor wakker te worden! Ik voel me met de dag beter.
Het is lastig te omschrijven hoe ik me voel, ik voel me vooral heel gewoon, heel rustig en vredig maar in ieder geval duidelijk anders dan voor de behandeling. De bomen zien er mooier uit, ik zie dingen scherper en hoor dingen scherper. Ook komen er zomaar dingen binnen die ik niet meer wist. Zoals ik al schreef het is heel lastig te omschrijven maar er gebeurt van alles.
Ik heb zaterdag afscheid van mijn moeder genomen. Haar lievelingsbloemen waren witte fresia's. Toen ik die vrijdagmorgen ging ophalen was er in de buurt iemand die spulletjes buiten had staan om te verkopen. Daar stond de perfecte vaas voor de fresia's. Ik weet dat op de crematie van mijn moeder Il Silenzio gespeeld werd en die heb ik geluisterd tijdens de 'plechtigheid'. Het was heel fijn om te doen.
Ik laat het allemaal bezinken en ben dankbaar voor wat het nu al gebracht heeft.
Bedankt! Hartelijke groet,
Veronica
 

Lieve Rob en Aafke,

Vorige week droomde ik, dat ik weer bij jullie in dat knusse kamertje in het hoge noorden van Nederland zat. Het herinnerde mij eraan, dat ik jullie nog een berichtje zou sturen, om te zeggen hoe het met me gaat. Ik heb mijn behandeling bij jullie in beste herinnering. Het was voor mij een intensieve sessie waarvan ik veel mee kon nemen in het dagelijkse leven.
Vandaag was ik in het bos, voelde m’n eigen wortels, de wortels van de boom waar ik naast zat, de wortels van alle bomen rondom en ten slotte ook die van mijn voorouders om mij heen. We zijn allemaal met elkaar verbonden! Was zo heerlijk om dat te voelen. Zulke ervaringen verdiepen mijn leven. Ik voel een innerlijke kracht en levensvreugde, die ondanks alle uitdagingen op m’n weg aan het groeien is.
Ik hoop dat jullie nog veel mensen met licht en liefde mogen begeleiden op hun weg naar vrijheid en transformatie. Liefde en Zonneschijn zend ik jullie van harte uit de Walliser bergen. R.

 

Aafke heb ik ervaren als warm, invoelend en bijzonder begaafd. Ik ben een aantal keren bij haar geweest en hoefde niks uit te leggen, ze wist meteen waarvoor ik kwam. Uitleggen kan niet, uitleggen hoeft niet. Saskia

 

Lieve Aafke, De eerste keer dat ik bij jou in de praktijk kwam was een hele bijzondere beleving. Het was warm, zorgzaam, integer en veilig. Ik heb echt serieus nog nooit zoveel energie gevoeld als de dagen daarna. Normaliter heb ik erg veel slaap nodig maar de week nadat ik de eerste keer bij jou was geweest heb ik nauwelijks geslapen en toch voelde ik me fantastisch. Ik kan het zeker iedereen aanraden bij jou een afspraak te maken en dat heb ik ook al gedaan. Al vier familieleden zijn inmiddels ook bij jou geweest. Ook de tips voor de duizeligheid – waar ik al last van had sinds dat ik een klein meisje was – hebben grandioos geholpen.
Zeer dankbare groet, Yolanda

 


Lieve Aafke
Via dit berichtje willen wij je laten weten, dat Pluto (hond) erg veel baat heeft gehad bij je behandelingen,ze loopt en rent weer pijnvrij. En ook de paarden hebben erg veel baat bij je behandelingen. Elke keer ben ik verbaasd over de energie die je waarneemt en wat je er mee kunt. Geweldig. Namens ons en onze dieren heel veel dank
Liefs Hendrik en Jantje

 


Ik heb Aafke als een empatische vrouw leren kennen. Iemand, die me bewust maakt van mijn mooiste eigenschappen. 
Ze werkt doelbewust en zorgvuldig en ik voel me volkomen veilig tijdens haar begeleiding. Ze helpt me vertrouwen te hebben in mijn persoonlijke ontwikkeling. T.

 


Ik kwam zonder klachten en ging met zoveel meer... Nadat mijn zus bij je is geweest was ik erg nieuwsgierig. Ik wist dat je me kon helpen en wat een energie! De tijd was zo voorbij en zoals je zelf al zei: ik heb alles opgezogen! Ik heb er zoveel aan gehad en het is nog steeds bezig. Ik kwam niet voor klachten maar om te ervaren hoe je doet wat je doet. En daar ben ik je erg dankbaar voor!
Veel liefs Marije

 

 

Op advies van ... toch maar eens een afspraak gemaakt. De eerste keer had ik vooral het gevoel van baat het niet, het schaadt vast ook niet.. En daarnaast heerste vooral een gevoel van nieuwsgierigheid: wat zou Aafke voor me kunnen doen? Nu, na 2 bezoeken, kan ik zeggen: Aafke kon heel veel voor mij doen! Bijna geen hoofdpijn klachten meer, ik ga een stuk lichter door het leven en ook de nare ervaring met mijn bevalling heeft Aafke kunnen temperen. En dan nog het belangrijkste: Aafke heeft me doen inzien dat ik spiritueler ben dan ik ooit had durven denken... Een echte aanrader dus! Wendy


Lieve Aafke,

Je energetisch werk in oprechtheid en betrokkenheid hebben voor mij meegewerkt aan meer aanwezig zijn en opnieuw verbinden met mezelf.
Dankjewel en liefs Ria 

 


Ontmoeting.

Enige tijd geleden maakte ik een afspraak voor een ontmoeting met Aafke. Niet goed wetend wat te verwachten, best wel een beetje spannend, kwam ik bij het praktijkadres aan. Maar vanaf het moment van begroeten en kennismaken was ik op m’n gemak. Aafke heeft een warme uitstraling, een hartelijke belangstelling voor de mens met wie ze op dat moment aan de slag gaat. Ze nam ruim de tijd voor me, luisterde goed en voelde dat wat ik wilde noemen, haarscherp aan. Toen ze met en voor me aan het werk ging was er rust en veiligheid. Gek, maar het voelde heel logisch hoe ze een aantal zaken in mijn leven kon duiden en hoe in mij een en ander op z’n plek viel. Sinds die middag slaap ik veel beter, is er meer rust in m’n voelen en denken, maak ik me minder druk over van alles. En: het werkt nog steeds, heerlijk. Ik ben oprecht blij met dit ontmoeten, ik noem het graag mijn ont-moeten….


  1. Dag Aafke, Toen ik de eerste keer naar je toe ging wist ik dat het een bijzondere ervaring kon worden. Ik had echter nooit kunnen denken dat het zó bijzonder zou zijn.En jij waarschijnlijk ook niet. Mijn leven is erdoor veranderd,ten goede. Ik sluit niet uit dat ik nog een keer bij je kom. Wie weet wat er dan weer voor verrassends gebeurt. Heel erg bedankt voor je hulp en betrokkenheid. Ans

  


Aafke: Vandaag op 25 januari 2014 (na een vriendschap van bijna 25 jaar) schrijf ik eindelijk eens in je gastenboek. Je hebt een ontwikkeling in een superstroomversnelling meegemaakt. Aan de zijlijn mag ik dit zien en meemaken. Miijn idee is dat de kiem werd gelegd bij NLP maar door de kennismaking met Quantum Touch was er geen houden meer aan (in positieve zin des woords).
Inmiddels heb je al weer een aantal jaren een mooie praktijk en voer je je passie en je levenswerk uit. Ik zie dat o.m. door je bevlogenheid , discreetheid, enthousiasme, deskundigheid, professionaliteit en dit doe je met alle liefde die in je zit en meer dan dat. Ook geef je nu samen met Rob workshops en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Lieve Aafke Ik ben trots op je. Dat weet je wel maar wil het in je gastenboek nog delen met jou en ook met anderen. Heel veel mooie behandelingen en workshops en (andere) mooie ervaringen toegewenst
Liefs Trijnie


Lieve Aafke. In een voor mij moeilijke periode kwam ik bij jou. Ik voelde meteen een klik tussen ons. De wijze waarop jij je behandeling doet gaf mij weer vertrouwen. Ik voel mij een stuk beter. Bedankt Aafke. Groetjes Ina.

 

 

Via een bevriende collega heb ik dit adres gekregen en ik ben haar erg dankbaar voor de tip! Onze poes is weer gezond en gelukkig, en daarmee haar baasjes ook. Ze werd steeds kaler, dat kwam door het likken. De dierenarts stelde antidepressiva voor, maar dat zagen we niet zo zitten. En toen kwam Aafke, en na haar 2de behandeling begon de stijgende lijn, en die heeft zich doorgezet.
Aafke, ontzettend bedankt, wat straal jij een betrokkenheid en positiviteit uit! Marion


Beste Aafke, In een periode waarin ik ernstig vermoeid was kwam ik jou tegen op mijn pad. Twee keer ben ik voor een energetische behandeling bij je geweest. Ik vond je integer en enorm gevoelig voor energie. Je doet mooi werk. Inmiddels gaat het met mij een stuk beter. Dank je wel.
Lieve groet, Ellen


Beste Aafke,
Ben twee keer door je behandeld met verschillende technieken, die je gebruikt en ik vond het een hele bijzondere ervaring! Er gebeurde van alles in mijn lijf, terwijl ik heerlijk lag te ontspannen. Je neemt ook alle tijd voor de behandeling en dat voelt erg goed. Mijn klachten zijn afgenomen en ik ben dus blij, dat ik je gevonden heb en zal je ook zeker aanraden bij mijn vrienden en kennissenkring en kom als het nodig mocht zijn, zelf ook graag bij je terug! Veel succes met het mooie werk dat je doet!
Warme groet Sylvana


Op vakantie in China kreeg ik erg veel last van pijn in mijn onderrug. Ik heb Aafke een sms gestuurd voor een behandeling op afstand. Het heeft gewerkt. De volgende dag was de pijn een stuk minder en in de loop van de dag verdwenen! Heerlijk!
Bedankt. Janny


Ik heb nu 3 behandelingen gehad, waarvan 2 op afstand (ik was in Frankrijk!) en ik voel me een compleet ander mens. Ongelofelijk dat je met energie zoveel kunt bereiken. Ook de liefdevolle en integere manier waarop je je behandelingen geeft vind ik heel bijzonder.
Dankjewel. AngeliqueLieve Aafke, Je bent een gevoelige vrouw, maar ik heb ook een hele sterke kant van jou gezien. Super wat je doet. Jannie