NATUURLIJK reizen naar de Bosnische piramides in Visoko, Bosnië

 

Mail naar natuurlijkcbb@protonmail.com

 

 

NATUURLIJK Bosniëreizen     
‘Je puurheid hervinden’. 


5 DAGEN (twee dagdelen per dag)  
We gaan 3 groepen begeleiden van minimaal 8 en maximaal 10 deelnemers.
 
Groep 1: van maandag 24/6 tm vrijdag 28/6  (VOL)
 
Groep 2: van dinsdag 2/7 tm zaterdag 6/7  (VOL)
 
Groep 3: van woensdag 10/7 tm zondag 14/7  (VOL)
 
Interessepeiling voor deelnemers in de laatste groep: wie zou als extra in het programma 2 dagen een dagtocht willen maken?
Een uitstap naar de Stone Spheres in Zavidovici (ongeveer 1,5 uur rijden, 95 km).
een uitstap naar het park rondom de oorsprong van de rivier de Bosna (in de buurt van Sarajevo, ongeveer 1 uur rijden)
 
De prijzen zijn ook bekend:
- 5-daagse programma in de vallei van de Bosnische piramides: € 769
- bij voldoende belangstelling 10/7 tm 16/7 inclusief bezoek aan de Stone Spheres en de oorsprong van de Bosna: € 919
 
Dit is INCLUSIEF alle begeleiding, alle entrees en lokale gidsen ter plekke, lunch op dag 1, lunch op dag 3, plus de workshop met afsluitend diner op dag 5, en alles incl. 21 % BTW.  
 
Het is EXCLUSIEF reis en verblijfskosten, dit moet je zelf regelen, naar eigen voorkeur. Uiteraard heb ik wel wat handige tips. Na aanmelding krijg je die toegestuurd.
Ook is het exclusief vervoer ter plekke (bijv. huurauto of taxikosten). 
Bosnië is geen lid van de EU, en relatief gezien 'goedkoop' qua verblijf.

Graag snel laten weten waar je voorkeur naar uit gaat, dan kunnen we kijken of we dit kunnen gaan realiseren.
 
Aanmelden kan via natuurlijkcbb@protonmail.com
Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht of er plaats voor je is in de gewenste 5-daagse.
Er zijn minimaal 8, maximaal 10 deelnemers per week.  

 
Je bent definitief aangemeld door het totaalbedrag van
€ 769 (of minimaal een eerste aanbetaling van € 200) te doen. Een evt. restant betalen 1 maand van tevoren.
Over te maken naar NL13 INGB 0001 1851 26
o.v.v. je volledige naam en "Bosniëreis 2024" plus data.

Gedurende vijf dagen (twee dagdelen per dag) zijn we actief met 'mediamiek onderzoek' op/rond de piramides bij Visoko en in de tunnels bij Ravne. Hierbij wordt de NATUURLIJK Al Heel workshop geïntegreerd binnen de eerste vier dagen. Plus op Dag 5 is er een afsluitende workshop waarin we de ervaringen van de voorgaande vier dagen effectief toepasbaar maken, o.a. via het werken met 'Bosnische Piramide Energie'.

Voor de duidelijkheid: het is GEEN ‘groepsreis’! Ieders eigen persoonlijke proces staat voorop. Daarnaast is er een gezamenlijk groepsproces ter plaatse. 
Dus reizen en verblijven dien je zelf te regelen, dit is immers afhankelijk van allerlei individuele wensen qua reis- en verblijfcomfort, eetvoorkeuren, etc. Uiteraard heb ik desgevraagd wel enkele adviezen.

Je kunt je aanmelden via natuurlijkcbb@protonmail.com

Je ontvangt spoedig daarna bericht of er plek is voor je in de gewenste 5-daagse. Plus tips over reis en verblijf e.d. 

Vragen? Stuur ook dan even een mailtje naar natuurlijkcbb@gmail.com

 

 
Ik ga er zelf weer heen in de zomer van 2024, en bied anderen de gelegenheid mijn intuïtieve benadering van deze piramidevallei mee te beleven. Er is een beproefd concept wat steeds meer is verfijnd in de tot nu toe zestien 5-daagsen in 2017/18/19/22/23.
Velen hebben dit proces als 'life-changing' benoemd, een gevolg van de combinatie van de bijzondere 'pure' impact van de locaties plus de helderziende begeleiding.
 
Hierbij werk ik samen met Dolf Flinker (trainer, docent en coach)
en als lid van de ‘Bosnian Pyramids Foundation Advisory Board’ werk ik samen met de organisatie in Sarajevo. Ik heb volledige support van ontdekker dr. Sam Osmanagich voor deze reis. Zo hebben we een helder programma kunnen ontwikkelen.

Dit betekent dat ik je gids en begeleid rond Visoko en in het ervaren van de verschillende energieën op de locaties. Ook zijn er lokale Engelstalige gidsen met hun inleidende verhalen. Zo mogelijk schuift ook dr. Sam Osmanagich zelf aan. Het is af en toe tweetalig dus
Ik speel met mijn mediamiek talent (helderziend, -horend, -voelend, -wetend) een grote rol.
Ik kan steeds op elke locatie intuïtief inzoomen op actuele informatie die op dat moment voor ons (zowel individu als groep) van belang is. Ook bied ik hierbij geleide meditaties. Door velen is dit al een uniek proces genoemd.

Op alle locaties zal je uiteraard ook zelf je ‘voelsprieten activeren’ om te kunnen zien, horen, voelen en weten... Op verschillende manieren kunnen we zo de verschillende energieën van de locaties  ervaarbaar maken. Met mij meegaan betekent dus dat je je inschrijft voor een bijzonder en uniek aanbod in en om Visoko in Bosnië.
 

Hoe ziet het programma eruit?
(het kan mogelijk veranderen i.v.m. 'updates' rond de locaties).

Van Dag 1 t/m Dag 4 zijn we elke dag twee dagdelen samen.

Weet dat deze Vallei met zijn helende kwaliteiten energetisch nogal impact op je kan hebben, dus hou goed rekening met rust en ‘op jezelf zijn’ rond ons aanbod.

We bezoeken zeker de Zonpiramide, de Maanpiramide, het museum en de tunnels bij Ravne, en de Tumulus bij Vratnica. Waar mogelijk de Draakpiramide, de Piramide van de Liefde, de Tempel van Moeder Aarde. 
Mogelijk komen ook nog andere plekken in de omgeving voorbij.

Hou er rekening mee dat de Bosnische cultuur anders is dan de Nederlandse en soms verrassingen en onverwachte wendingen met zich meebrengt. Dat is ook leuk en avontuurlijk.
Zie hieronder het programma zoals ik dat NU voor me zie. En daarbij alle details over aanmelden.

Op Dag 5 bied ik een speciale versie van de workshop NATUURLIJK Al Heel1 aan.
Het accent zal vooral liggen op het integreren van de eerdere ervaringen ter plekke en hoe je, wat ik ‘Bosnische Piramide Energie’ noem, effectief kunt gebruiken en mee kunt nemen in je eigen leven. Zowel voor jezelf als ook voor anderen. Minder vanuit DOEN, meer vanuit puur ZIJN...
 
Feedback na de 5 daagse in de wonderlijke vallei van de Bosnische Piramides
Dankbaar
Thuiskomen, verwondering, diepe dankbaarheid
Vertrouwen in eigen kracht, overweldigend, fijn samenzijn
Door het donker weer meer licht zien
Welkom terug, indrukwekkend, verbinding, herkenning
Hart open gegaan, dankbaar
Indrukwekkend, genieten, fijne verbinding en begeleiding
Ben geen groepsmens, was 'n topgroep, begeleiding geweldig, gaat wat brengen...
Magisch
Leerzaam, inspirerend, betoverend, dankbaarheid.

Voel je je geroepen om de Vallei van de Piramides met mij mee te beleven?
    
Kortom: 'mediamiek onderzoek', welkom!


 
TIP: mijn ervaring is dat de energieën van deze Vallei van de Piramides flink impact hebben! Hou dus naast het aanbod rekening met rust en ‘op jezelf zijn’ om een en ander goed te kunnen integreren.
Voor wie zich inschrijft heb ik info over reizen, verblijven en algemene informatie over Bosnië en de Bosnische cultuur.
Mocht je nog vragen hebben? Dat gaat via natuurlijkcbb@protonmail.comIn februari 2020 is het boek (van Rob en mij) verschenen:
HET MYSTERIE VAN DE BOSNISCHE PIRAMIDES.
Veel leesplezier en verwondering toegewenst...
Niet meer te koop in de boekwinkel of online, nog wel via mij te bestellen

€ 18,95 excl verzendkosten.

Tekst achterop boek:
Piramides, dat zijn toch graven van Egyptische farao’s. Of klopt dat niet? Sinds 2005 onderzoeken wetenschappers in Bosnië en Herzegovina de ‘Vallei van de Bosnische piramides’ nabij Sarajevo.
Aafke Douma (van nature helderziend) reisde met collega Rob Heiligers de afgelopen jaren vele malen naar Bosnië. Wat zij daar hebben waargenomen en ‘mediamiek beleefden’ lijkt bevindingen van wetenschappers te bevestigen, maar ook blijken ze veel meer te hebben ontdekt.
HET MYSTERIE VAN DE BOSNISCHE PIRAMIDES is zowel een verslag van hun Balkan-avonturen als een overzicht van resultaten van allerlei onderzoek. Tevens bevat het bijdragen van de ‘ontdekker van de piramides’ dr. Sam Osmanagich. Dient onze menselijke geschiedenis te worden herschreven?  

Dit boek geeft een heldere handleiding om deze bijzondere locatie beter te kunnen duiden en het biedt praktische (reis)tips. Zijn deze piramides in Bosnië het ‘nieuwste wereldwonder’?

 

 
Zowel in het boek als ook in bladen als VRUCHTBARE AARDE, SPIEGELBEELD, PARAVISIE en PARAVIEW beschrijven we bijzondere ervaringen die we hebben beleefd op de piramides en in de tunnels.

Wat in ons schrijven naar voren komt is dat deze piramides met een ongekende wereldwijde bewustzijnsverandering te maken hebben. Letterlijk wordt er in een van onze mediamieke sessies gesteld dat deze piramides ondersteunen ‘to reclaim your purity’, in ‘je puurheid  hervinden’.
 

    

Voor meer info over de Bosnische Piramides: http://piramidasunca.ba/eng/pyramid/bosnian-valley-of-the-pyramids/pyramid-of-the-sun.html