Hierbij het verslag van de Energetische Reiniging van een pand in een buitenwijk van Arnhem, 2/1/2018.

 Puzzelen
Een voorbeeld van een Energetische Reiniging betreft een huis in een buitenwijk van Arnhem, waar het naast wat storende elektrostress en ondergronds water vooral bleek te gaan om de negatieve invloed van een aantal mensen die daar tijdens WO2  gedood waren.

Dit verhaal was een nogal ingewikkelde puzzel. Essentie was dat een overleden man  en een baby storend aanwezig waren in en om het huis. Wat verder helderziend in beeld kwam: drie andere mannen en twee vrouwen waren ter plekke tijdens WO2 in een soort wraakactie door aanhangers van de NSB gedood. De baby (een meisje van 3 maand oud) was hierbij aanvankelijk in leven gebleven. Het bleek dat deze baby was verwekt bij een verkrachting en eigenlijk ongewenst was. De NSB-daders hebben haar toen  bewust laten liggen en ‘vergeten’, en zo is ze helaas gestorven. De vijf volwassenen waren al uit zichzelf naar het Licht overgegaan.  De baby hing daar nog wel rond, ‘wachtend op mama’.
 
Zielsverwanten
Door een merkwaardig toeval was ook de biologische vader van de baby (dus niet de echtgenoot van de moeder) op een ander moment (later tijdens WO2) op dezelfde plek in de buurt van het huis overleden. Hij was daar met z’n hoofd op een steen gevallen en verdronken in een beekje. Deze man hing hier nog rond ‘in eeuwig nu’, en wist dus niet dat hij overleden was.

De man en de baby (eigenlijk dus zijn bloedeigen dochtertje) werden na enige tijd (toen alles via onze ‘helderziende bemiddeling’ duidelijk was geworden) door zielsverwanten naar het Licht gehaald. Opvallend: bij de zielsverwanten kwamen die vijf andere slachtoffers meehelpen maar ook de NSB-daders! Zo waren ze als zielengroep in het Licht weer in harmonie bij elkaar. Er ontvouwde zich een groepskarma dat nu kon oplossen, een bijzonder liefdevol gebeuren om mee te maken.

We hebben uiteindelijk ook de herinneringen aan dit alles uit het huis en de naaste omgeving/buurt opgeschoond. Op dat moment ging in onze praktijk de zon schijnen, mooi…
De huiseigenaar liet daarna weten: Er heerst meer rust in huis, het voelt vrediger en ontspannen. Ik voel me lichter en blijer. Een soort zwaarte is verdwenen. Dus daar ben ik/zijn wij erg tevreden mee. Echt heel fijn.