Reacties deelnemers Bosniëreizen juni 2019

De afgelopen tijd ontvingen we fijne feedback van deelnemers aan onze junireizen naar de Bosnische piramides. Hieronder een greep uit de reacties:

- We genieten nog steeds na van de reis en de kennismaking met jullie allemaal.

- De reis samen met jullie allen is ook een appetizer geweest. Het kernwoord daarbij is ‘verwondering’. En een goede appetizer doet naar meer verlangen. Ik merk dat ik al vooruitkijk naar 2020 en al gedachten heb over ‘opnieuw naar de Bosnische piramiden’. Die worden gevoed elke keer als ik er met vrienden en familie over spreek. Ik kan dan vaak geen woorden vinden om duidelijk te maken waarom deze ervaring zo bijzonder was en is.
Steeds duidelijker weet ik ook waardoor Rob en Aafke zulke ideale begeleiders waren op deze ontdekkingsreis. Jullie gaven me alle vrijheid om mijn eigen ontdekkingsreis te maken. Op de juiste momenten en heel goed gedoseerd werd ik door jullie beiden uitgenodigd om de verwondering bij de energetische ervaringen diep te proeven en te doorleven. Het heeft me o.m. een diep besef van en vertrouwen in de kosmische verbondenheid met alles opgeleverd. Is ook dat ‘thuis’?

- Voor mij geld dat ik een 'innerlijke stilte' heb meegenomen die nog steeds duurt.
Ook hoef ik maar te denken aan de Ravne-tunnel of ik voel weer de rust die daar heerst.

- Ik ben blij met jullie zuivere aandacht en de vrolijkheid. Het was een prachtige reis die zonder jullie zoveel kaler was geweest. Ook zo met een groep gaan is fijn, iedereen heeft wat anders bij zich en dat verrijkt weer. De bijdragen van de Bosnische gidsen vond ik ook heel bijzonder.


- Wat ik heb overgehouden is een gevoel van heimwee naar die prachtige plekken in de vallei der piramiden in Bosnië. En de mooie ontmoetingen met elkaar.

- De vorm van de reis met af en toe ook tijd voor jezelf, een plek zoeken om rustig te zitten, de energie te voelen, de zorg en aandacht van jullie bij heftige emoties, de meditaties in de tunnels, de oefeningen en de gezelligheid van het samen eten waren voor mij precies goed zo.
Vooral de veiligheid van jullie waardoor ik dingen kon laten gebeuren vond ik heel fijn. Dank jullie wel voor alles.

- We hebben een onvergetelijke vakantie gehad, dankzij iedereen kunnen we wel zeggen!

- Familie en vrienden vragen ons hoe onze vakantie geweest is. Ik heb de ontmoeting met de piramides echter niet als een vakantie ervaren. Veel meer als thuiskomen in een ander ‘veld’ waarin woorden passen als: verwondering, blijdschap, liefde, schoonheid, puurheid en verbinding.
De begeleiding van jullie, Aafke en Rob, daarbij is voor mij essentieel geweest. Ieder met een eigen energie en specifieke inbreng. De ontmoeting met Sam die jullie geregeld hadden en ook die met de gidsen die zo vanuit hun hart hun informatie met ons deelden, had ik anders niet gehad. En juist zij hebben mede ertoe bijgedragen dat ik me steeds verder kon openen voor wat (nog) niet in zijn geheel te begrijpen, te bevatten, is. Bovendien kennen jullie de belangrijke energieplekken die ik zonder jullie niet vanzelfsprekend ontdekt zou hebben.
Eerlijk gezegd ben ik niet zo van de groepsreizen maar deze reis was dan ook anders. Ik vond het fijn dat er veel ruimte in het ‘programma’ zat. Ik heb vrijheid ervaren om mijn eigen weg te kunnen volgen en toch in verbinding te zijn met medereizigers.
De diepere verbinding ervaren te hebben met alles wat is, heb ik mee naar huis genomen. Ik ben dankbaar dat ik deze ‘reis’ heb gemaakt. Mijn intentie is om nog eens terug te gaan.

- Overigens voel ik me goed na Bosnië, meer blij met mezelf, goed gevoel. Blijer!

- Het gaat me goed! En deze ervaring heeft mij in zijn geheel veranderd. En dit werkt zich ook uit op de mensen om mij heen… hele mooie ontwikkelingen en vooruitgangen. Daarvoor ben ik jullie erg dankbaar! Ik wil jullie heel erg bedanken voor deze ‘life changing’ ervaring!!! Heel veel liefs