Lees hieronder feedback van deelnemers aan onze Bosniëreizen in 2018:

- Ik heb jullie ervaren als erg open, ondersteunend, betrokken en liefdevol. De formule om niet dag en nacht als groep op te trekken vond ik heel fijn, het gaf een gevoel van vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en ruimte.
- Geweldige leiding, elkaar perfect aanvullend. Enorme meerwaarde door helderziende gaven Aafke Douma.
- De energie, harmonie en jezelf-mogen-zijn in de groep waren optimaal. Ook veel beleefd en geleerd. Heel fijn.
- De workshop rond werken met Bosnische Piramide Energie en 'puurheid' op de slotdag heeft een toevoegende meerwaarde.
- Prettig om je eigen tijd en ruimte in Visoko te hebben plus ook het samenzijn met de groep: het beste van 2 werelden. De Bosnische gidsen waren goed. Jullie waren goed. Fantastische reis!
- Kennis van zaken en locaties. Geen dwingend programma. Inzet van lokale bevolking (verdienen zo ook mee).
- Ik heb de week met jullie als heel bijzonder ervaren. Het heeft grote indruk op me gemaakt. Het programma vond ik goed in elkaar zitten met een mooie opbouw.

- Liefdevolle begeleiding en aandacht, ingrijpen waar en wanneer nodig.
- Zeer prettig om een aantal keren met elkaar gegeten en gedronken te hebben. 
- Wat heeft mij aangesproken: het samen op weg zijn in een bepaalde structuur & tegelijkertijd in een ongedwongen sfeer, het individuele werk met Aafke, de laatste workshopdag in het klooster, hoe jullie op elkaar afgestemd zijn & samenwerken, jullie warme, attente, authentieke manier van aanwezig zijn.

Dank deelnemers! Op onze NATUURLIJK Centrum Bewustzijn en Bloei Facebook pagina zijn nog foto's, dagverslagjes en reacties over de junireizen te zien voor liefhebbers eventueel.
 
 

Reacties deelnemers september 2018

Deelnemers ervaren na afloop rust, ontspanning, vertrouwen, verbinding. Ook vallen er woorden als 'thuiskomen', 'herboren', 'oorspronkelijke puurheid' e.d. Onze afsluitende workshop op dag 5 rond het integreren van alle ervaringen geeft deze reis veel meerwaarde, aldus deelnemers.

'Deelnemer(s) van de maand september' zijn de Hoekstra's. Ontroerend om mee te maken hoe zij hun 50-jarig huwelijk (mede) vierden in deze reis met hun zoon. Mooie trefwoorden over hun 5-daags proces ook: 
Ont-moeting en verbinding. Oprechtheid.
Verwondering, oneindig.


Trefwoordreacties na afloop van andere deelnemers:
Ontlading en ontspanning. Mysterieschool. Zijn, samenzijn, jezelf zijn. Zachtheid en verdieping. Oorspronkelijke puurheid. Cocon. Volledig. Zielsverbinding. Familie. Alle 'losse draadjes' zijn weer verbonden. Juiste plek, juiste lering. Verruimd. Heb mezelf altijd ingeperkt, nu 'een gevoel van zijn en doen waar ik zin in heb'. Kracht - niets hoeft/moet - ik heb de leiding. Verrassend. Verbondenheid. Dankbaar. Inspirerend. Rust. Eenvoud.'
Het is een prachtig proces om mee te beleven hoe hier de bijzondere locaties op iedereen inwerken (mede door onze helderziende begeleiding 'op maat'). 
Bedankt allemaal!

Paul Hoekstra stuurde een reactie op onze vraag om feedback:
Lieve mensen. Wat hadden wij een bijzondere reis met elkaar. Wij zijn er heel blij mee: het heeft ons alle drie heel goed gedaan. De laatste twee dagen in Bosnië, zaterdag en zondag, liep Hanneke zonder rollator naar het dorp en terug, helemaal zelfstandig en dat doet ze nu ook hier in Baarn. Jullie waren er getuige van hoezeer zij motorisch vooruit is gegaan.
Rob vroeg mij om feedback over jullie begeleiding. Welnu: ik heb jullie ervaren als erg open, ondersteunend, betrokken en liefdevol. De formule om niet dag en nacht als groep op te trekken vond ik heel fijn, het gaf een gevoel van vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en ruimte. En wat hebben wij geboft met deze groep. Herman gaf aan dat hij alweer heimwee had naar de afgelopen tijd in Bosnië en dat geldt ook voor ons. 
Al met al heb ik alleen maar positieve gevoelens over het geheel, ik heb – wat betreft jullie begeleiding - geen opmerkingen over wat anders zou moeten of kunnen. Wel dankbaar voor wat mij/ons allemaal is aangereikt. Hanneke neemt nog contact op voor een sessie met jullie, Herman ook (hoop ik).
Liefs en groeten, Paul

Reactie Tia:
Wat me aansprak? Het land, de mensen, de piramiden, de brede erkenning - ook door lokale mensen - van het mysterieuze en bijzondere dat daar is. In ons geval het voelen van de energieën en de aangereikte manieren om die te her-inneren / mee te nemen.
Prettig om je eigen tijd en ruimte in Visoko te hebben plus ook het samenzijn met de groep: het beste van 2 werelden. De Bosnische gidsen waren goed. Jullie waren goed. Fantastische reis!


Reacties deelnemers vijfdaagse van 11 tot 15 juni 2018


Een mooie verzameling reacties van deelnemers aan ons programma in de 'Vallei van de Piramides' in Bosnië. Probeer je ervaringen tijdens de 5-daagse eens in enkele woorden te vangen?

Thuis zijn, Warm hart en openen, Groots,
Diamant van kernkwaliteiten, Moeiteloos, Dankbaar en Joy,
Ontdekkingsreis, Bevrijdend, Hartkracht, Sterren,
Warmte en Liefde, Unbelievable journey, Stilte van de Ene,
Kernkracht, Ont-dekking, Opgetild in eenheid,
Zich ontvouwend Mysterie, PUUR en Dankbaar.

Wow, bedankt!
Een van onze groepen op de foto samen met dr. Sam Osmanagich in het Ravnemuseum.

 

Reacties deelnemers vijfdaagse van 18 tot 22 juni 2018

Weer een mooie verzameling reacties van deelnemers aan ons 'helderziend programma' in de 'Vallei van de Piramides' in Bosnië. De vraag was: kun je je ervaringen tijdens de week in enkele woorden vangen?

Hart openend, Intens, Onthullend, Voelbaar gedragen thuisgekomen,
Liefdevolle verbinding, Gezellig bijzonder, Onze toekomst,
Prachtig, Leer-rijk, Begeisterung, Grenzeloos - alles valt weg Alles wordt Een,
Energierijk, Zijn, Puur (land, mensen, groep, alles puur),
Verwondering en verbindend, Go with the Bosnic & Cosmic flow, Dankbaar.

Hartverwarmend. Bedankt!