NATUURLIJK Centrum Bewustzijn & Bloei


Onze persoonlijke sessies


Wij zijn Aafke Douma en Rob Heiligers. Welkom! We zijn er voor iedereen die bewust en gezond wil floreren. Wanneer je vragen of klachten hebt rondom je fysieke en/of psychische gezondheid ben je van harte welkom in onze NATUURLIJK praktijk. We helpen je graag en goed om d.m.v. gerichte sessies de beste versie van jezelf te zijn. Mensen (van kinderen tot ouderen) ervaren onze heldere energetische benadering, zowel bij acute als langdurige klachten, als zeer effectief.

Workshops & Bijeenkomsten

In onze NATUURLIJK workshops leer je 'eigen-wijs', vanuit verbinding met jezelf en jouw ware natuur energetisch te behandelen en zo natuurlijke gezondheid en inzicht te stimuleren.
Er zijn algemene workshops die voor iedereen toegankelijk zijn. Ook zijn er workshops als bijscholing voor mensen die al ervaring hebben met behandelen en begeleiden.

De afgelopen jaren bezochten we al zeven keer (mede met elf groepen) de Vallei van de Piramides in Bosnië. Sindsdien maken we in ons werk gebruik van de bijzondere en verfijnde Bosnische Piramide Energie die we daar ervaren hebben. Hierbij gaat het om verbinding met Zijn/Liefde/Puurheid.

Onze NATUURLIJK Bijeenkomsten worden goed bezocht en als zeer inspirerend ervaren. Ze zijn er voor iedereen die meer inzicht wil rond bewustzijnsprocessen, gezondheid en persoonlijke bloei.

Zingeving: wie ben ik?
 
Wij kunnen je ook verder helpen wanneer je vragen hebt rondom zingeving. ‘Wie ben ik?’ is daarbij misschien wel de belangrijkste vraag die je jezelf kunt stellen. We helpen je om deze vraag en vragen als ‘Wat kan/wil ik?’ goed te beantwoorden. Zodat jij weet en voelt wat jouw persoonlijke missie is in het leven en van daaruit stappen gaat zetten.
 
Onze Visie

Wij werken vanuit het NATUURLIJK Centrum Bewustzijn & Bloei. Dit omvat een praktijk in Peize bij Groningen, diverse workshops en bijscholingen, lezingen en bijeenkomsten, en ook organiseren we inspirerende reizen. Waarom noemen we dit centrum zo? Omdat alles wat we doen in essentie volkomen natuurlijk is. We zijn zelf deel van de natuur en zouden eigenlijk altijd in verbinding moeten zijn met onze eigen ware natuur. Soms is iemand dat wat vergeten?

Een mens denkt meestal iemand te zijn met meer of minder mogelijkheden, moeilijk/makkelijk levend (‘kleine m’, mmmmm). Eigenlijk zijn we een Magnifiek Multidimensionaal Metafysiek Mysterie (‘grote M’, MMMMM). Hoe kun je bezield door het leven gaan met kleine/grote mM in natuurlijke verbinding?  Als ‘mMmMMmMMm-mens’? Hoe kun je zo bewust floreren?

Bewustzijn & Bloei verwijst naar een ideale staat die we iedereen toewensen. Wij weten uit ervaring dat er altijd een weg is naar een gezonder en bewuster leven waarin een ieder tot maximale bloei kan komen.
 

Onze plek(ken)

Wij werken vanuit een inspirerende plek in Peize. Vaak maken we gebruik van fraaie locaties elders.

 

Ter kennismaking?

Radiointerview september 2019:
We werden een uur geïnterviewd door Julius Rijpkema voor een lokale radiozender in Gouda in Zuid-Holland. In zijn programma 'Gast van de week' komen al onze activiteiten voorbij (praktijk, bijeenkomsten, workshops, reizen naar Bosnische piramides) plus 'hoe het allemaal zo gekomen is'. Een en ander is gelardeerd met een paar van onze favoriete muziekjes.
Voor de liefhebber veel luisterplezier...
https://soundcloud.com/user-234951202 

 

 

Voor een uitgebreid video-interview (33 min.) met Rob en Aafke uit 2017:


 

Zie een 'mooi toevallig' interview (11 min.) met Aafke
als 'ZOMAARGAST' op het NoorderzonFestival aug. 2017 in Groningen:

 

 


Wijsheid is weten dat ik Niets ben.
Liefde is weten dat ik Alles ben.
Tussen die twee speelt mijn leven zich af.

Nisargadatta Maharaj