NATUURLIJK Centrum Bewustzijn & Bloei


Onze persoonlijke sessies

Wij zijn Aafke Douma en Rob Heiligers. Welkom! We zijn er voor iedereen die bewust en gezond wil floreren. Wanneer je vragen of klachten hebt rondom je fysieke en/of psychische gezondheid ben je van harte welkom in onze NATUURLIJK praktijk. We helpen je graag en goed om d.m.v. gerichte sessies de beste versie van jezelf te zijn. Mensen (van kinderen tot ouderen) ervaren onze heldere energetische benadering, zowel bij acute als langdurige klachten, als zeer effectief.

Workshops & Bijeenkomsten

In onze NATUURLIJK workshops leer je 'eigen-wijs', vanuit verbinding met jezelf en jouw ware natuur energetisch te behandelen en zo natuurlijke gezondheid en inzicht te stimuleren.
Er zijn algemene workshops die voor iedereen toegankelijk zijn. Ook zijn er workshops als bijscholing voor mensen die al ervaring hebben met behandelen en begeleiden.

In 2016 en 2017 bezochten we al drie keer de Vallei van de Piramides in Bosnië. Sindsdien maken we in ons werk gebruik van de bijzondere en verfijnde Bosnische Piramide Energie die we daar ervaren hebben. Hierbij gaat het om verbinding met Zijn/Liefde/Puurheid.

Onze NATUURLIJK Bijeenkomsten worden goed bezocht en als zeer inspirerend ervaren. Ze zijn er voor iedereen die meer inzicht wil rond bewustzijnsprocessen, gezondheid en persoonlijke bloei.

Zingeving: wie ben ik?
 
Wij kunnen je ook verder helpen wanneer je vragen hebt rondom zingeving. ‘Wie ben ik?’ is daarbij misschien wel de belangrijkste vraag die je jezelf kunt stellen. We helpen je om deze vraag en vragen als ‘Wat kan/wil ik?’ goed te beantwoorden. Zodat jij weet en voelt wat jouw persoonlijke missie is in het leven en van daaruit stappen gaat zetten.
 
Onze Visie

Onze naam is NATUURLIJK Centrum Bewustzijn & Bloei. Waarom? Omdat alles wat wij doen in essentie volkomen natuurlijk is. We zijn zelf natuur en zouden eigenlijk altijd in verbinding moeten zijn met onze eigen ware natuur. Soms zijn we dat kwijt of vaak zelfs vergeten…

Bewustzijn & Bloei verwijst naar een ideale staat die we iedereen toewensen, een staat van gezond bewust floreren! Wij weten uit ervaring dat er altijd een weg is naar een gezonder en bewuster leven waarin echt iedereen tot maximale bloei kan komen.

Wij denken meestal een mens met meer of minder mogelijkheden, moeilijk/makkelijk levend te zijn (mmmmm), maar eigenlijk zijn we een Magnifiek Multidimensionaal Metafysiek Mysterie (MMMMM).
Hoe kun je bezield door het leven gaan 'als mMmMMmMMm-mens’?

Onze plek(ken)

Wij werken vanuit een inspirerende plek in Peize. Vaak maken we gebruik van fraaie locaties elders.

 

 

Ter kennismaking?

Voor een uitgebreid interview (33 min.) met Rob en Aafke:


Zie een 'mooi toevallig' interview (11 min.) met Aafke
als ZOMAARGAST op het NoorderzonFestival in Groningen:

 

 


Wijsheid is weten dat ik Niets ben.
Liefde is weten dat ik Alles ben.
Tussen die twee speelt mijn leven zich af.

Nisargadatta Maharaj