Reacties op NATUURLIJK ORAKEL:

Verbazend, Hartverwarmend, Prachtig om mee te maken,
Wonderlijk, Ik had voelbaar contact met mijn gids, wow!
Wat mooi integer gedaan, Ontroerend,
Mooie combi lichte presentatie en diepzinnige waarheden,
Ik werd gebaad in licht,

Goed dat jullie dit zo naar buiten brengen,
We waren verkocht. Leuk! Mooi! Heengaan!


28 oktober Siegerswoude

  1. Warm samenzijn in knus Theehuis Bellefleur in Siegerswoude! Na afloop kwamen o.a. de volgende reacties op de vraag 'wat neem je mee van vanavond':
    Hartelijkheid. Bevestiging (2x), Inzicht, Je weet het wel, Liefde (2x), Open, Aangeraakt, Loslaten, Bijzonder (2x), Dankbaar, Jezelf zijn, Fantastisch, Prachtig, Herkenning, Toestaan, Hoe zou het zij als... 

 

15 september Winsum
(Gezond Verstand Lezing bij Kleikracht)

Trefwoorden publiek: Verbondenheid, Rust, Kracht, Hoop, Helder, Vertrouwen, Power, Dit is het, Geraakt, Luisteren, Goed voor mezelf zorgen, In verbinding zijn, Puur, Ja zeggen, Liefde met grote L.
 

16 september Bellingwolde

Gisteren een fantastische 'natuurlijk orakel ' avond gehad bij mij thuis met Aafke Douma en Rob Heiligers. We hebben samen heel veel inzichten en tips gekregen die we goed kunnen gebruiken in ons verdere leven. Hoe het zit met het bovennatuurlijke, en nog veel meer. Aafke en Rob echt super bedankt voor deze geweldige avond. Ik voel mij dankbaar en gezegend! Aagtje
 

8 september Groningen

Een mooie NATUURLIJK-bijeenkomst begeleid met als deelnemers ondernemers die aangesloten zijn bij Bewust Groningen. Over 'in je kracht staan' en hoe je dit kunt benutten in je werk. Deelnemers gingen blij verrast en met rustig gemoed de deur uit. Fijne reacties van Avelien Jansen ook:
 
Gister was ik bij een bijzondere bijeenkomst van Bewust Groningen. Ik ging daar op een ingeving naar toe en had eigenlijk geen idee wat we gingen doen. Het bleek dat we onze vragen konden voorleggen aan Aafke Douma. Zij is een Natuurlijk Orakel en met haar mediamieke gaven ziet, hoort, voelt en weet zij glashelder wat er speelt bij individuen of in een groep...
'Energie volgt aandacht' vertelde Rob Heiligers ons ook tijdens deze eerste try-out van de OndernemersSkoel. Een zeer geslaagde try-out, wat was het een mooie en inspirerende ochtend.

We vierden deze aftrap, naast een geweldig programma, met een heerlijke taart. Bewust vieren is zo belangrijk! 
De kracht van Liefde is enorm (ook dat hebben we aan den lijve ondervonden gister) en door je liefdevolle aandacht ergens op te richten groeit het...
 

7 juni Haren

Gisteravond weer een prachtige NATUURLIJK bijeenkomst in de Biotoop in Haren. Voorlopig was het de laatste keer daar, we gaan in harmonie uiteen. Blijkt voor alle betrokkenen beter, met dank aan Youniversal Events! We merken al hoe vruchtbaar deze vervolgstap voor onze ontwikkelingen is.
 
Vragen op de avond varieerden van hoe omgaan met chronische klachten, hoe kan ik weer contact maken met familieleden, zal ik de stap naar zelfstandig werken wagen? Tot nieuwsgierigheid naar gidsen of humoristische berichten van onlangs overleden dierbaren. Aafke Douma maakte met haar antwoorden weer glashelder duidelijk hoe alle informatie in Bewustzijn beschikbaar is, en ook deel is van onszelf. Niet buiten ons maar in ons, wij zijn deel van het geheel. Daarmee hartelijk in verbinding te zijn is de kunst van het leven... Ons denken wil zich nog wel eens wat vergalopperen in dezen?
 
Na de pauze beleefden we intense gezamenlijke AL HEEL meditaties met ter plekke groot effect op gezondheid en gemoedsrust. Daarna een ieder monter en vol goede moed weer huiswaarts. Een heerlijk inspirerend samenzijn zo!
 

6/9/10 mei Haren

Onze NATUURLIJK activiteiten beginnen zich steeds breder te ontvouwen.
Gisteren hebben we iemand begeleid in een organisatieopstelling. Ze was haar zelfvertrouwen, passie en richting in haar werk helemaal kwijt. Met hulp van een tafeltje met schelpen en Aafke als perfect helder(ziend)e representant kwam er veel duidelijkheid in beeld, en diende een aantrekkelijk en inspirerend toekomstbeeld zich aan voor deze ZZP-er. Enorme opluchting bij onze cliënt. Prachtig om zo doelgericht onze kwaliteiten te kunnen inzetten.
 
Afgelopen dinsdag een hartverwarmend NATUURLIJK ORAKEL in Haren met o.a. veel moeders 'die wel een stapje terug mogen doen' t.a.v. hun kinderen. Wie staat op plaats 1? Best lastig voor moeders… Met aandacht voor scherp taalgebruik ook. Wat zeg je tegen jezelf als je ‘altijd moe’ bent? Wat doet dat met jou? Ook kwam er bij iemand de landencombi Peru, India, Nieuw-Zeeland als belangrijk voorbij en laat de vragenstelster daarna nu precies van plan zijn daarheen op reis gaan dit jaar! Mooi toevallige bevestigingen... Dit alles met hulp van de prachtige antwoorden van de ‘Silent Zoomers’ dus (die deel zijn van ons Zelf). Onze groepsmeditaties gaan ook steeds langer duren en een grotere rol spelen, met sterk helende effecten. Door met velen samen te zijn wordt alles enorm versterkt!
 
Ook mooi: vorige week deden we bij iemand thuis een zogeheten Energetische Reiniging. De bewoners hadden allerlei klachten waar ze geen duidelijke oorzaak voor konden vinden. Na onze uitgebreide ‘energetische scan’ bleek dit vooral met de vorige bewoner (een hele lieve mevrouw) te maken te hebben die daar na een lang ziekbed vele jaren geleden al gestorven was. Zij besefte niet dat ze overleden was, 'ze wachtte op haar man'. Door haar naar het licht te helpen vielen er allerlei kwartjes bij de huidige bewoners en kan in het huis van alles opklaren. Bijzonder om mee te maken.

Eerder bleken al meerdere keren na reinigingsacties (met weer hele andere verhalen) huizen vlot verkocht te worden, dienden zich snel nieuwe bewoners aan. Wonderlijk.
Morgen hebben we een gesprek hierover met een makelaar die open staat voor dit soort mysterieuze zaken.
 

12 april Dronten

Onlangs hebben wij een bijzondere avond beleefd bij KoffieMet in Cultureel Centrum De Meerpaal in Dronten voor zo'n 75 mensen. Dit met ons NATUURLIJK ORAKEL waarin Aafke als medium (heldervoelend, helderziend, helderwetend, helderhorend) bijzonder rake antwoorden weet te geven op vragen uit het publiek. In het gedeelte na de pauze hebben we samen ook mooie groepsmeditaties begeleid, met (zo is ook in Dronten weer gebleken) een groot helend effect! Het aandachtige publiek zat aanvankelijk vol vragen en ging ruim twee uur later rustig en geïnspireerd naar huis, weer 'Al Heel'...

Een van de organisatoren uit Dronten liet nog het volgende weten:
Ik heb hele goede herinneringen aan de avond. Aafke is zeer integer, haar gave is ongetwijfeld echt. Daarnaast ben jij Rob een goede en meelevende presentator. Ook jullie groepsmeditaties heb ik als bijzonder waardevol ervaren. Bedankt nogmaals!

 
5/6 april Hoogkerk/Haren

Mooi hoe ons NATUURLIJK ORAKEL zich blijft ontvouwen. In Hoogkerk en Haren kwamen onlangs allerlei aspecten van het leven voorbij: kwetsbare gezondheid, rouwverwerking, angst rond maatschappelijke ontwikkelingen, maar ook snurkende hondjes, een 'Rus van 3 meter' en hoe ga je zorgvuldig om met wat je over jezelf denkt en zegt.

Aafke wist al heldervoelende weer vele tere snaren te beroeren, met lachen en tranen tot gevolg. Mede door een uitgebreide gezamenlijke 'Al HEEL-meditatie' verschoof geleidelijk bij de aanwezigen alle onrust naar 'zijn'. Stilte, rust, OK. Heerlijk om samen mee te maken!

 
9 februari 2016 Haren

Vanavond weer een bijzonder NATUURLIJK ORAKEL beleefd in Vleugel F van de Biotoop in Haren.
De vragen vanuit het publiek varieerden nogal en hadden een breed palet, met prachtige wijze en rustgevende antwoorden van onze Silent Zoomers, via de helderziende gaven van Aafke.
Hoe kan ik mijn zus ondersteunen die psychiatrisch behandeld wordt maar mogelijk vooral hoog-gevoelig is? Hoe kan ik minder lasten dragen als alleenstaande moeder, en meer vanuit ontspanning in het leven staan? Hoe kan ik nu ik ben overgeplaatst in mijn werk weer passie ervaren? Hoe kan ik omgaan met het verlies van mijn grote liefde? Hoe zit het met mij als mens en mijzelf als lichtwezen? Is er een betekenis te zien in het feit dat mijn hond is verongelukt en zo plotseling van mij is weggegaan? Waarom doet onze kat zo raar? Etc.
Steeds werden de vragenstellers gerustgesteld en kwamen er heldere inzichten over het hoe en waarom. Met prachtige opluchting en ontspanning tot gevolg. Ook was er plek voor humor, bijv. als een kat een hele andere naam blijkt te willen hebben: nl. Siem. Of als er bij alle aanwezigen veel herkenning rond een antwoord op een vraag ontstond. Een vraag die blijkbaar voor elke aanwezige belangrijk was.
Kortom, een prachtig en ontroerend samenzijn onder en bij de ‘binnen-bomen’ in de Biotoop.
 

 

11 JANUARI 2016 Haren

Enkele reacties:
- Een knuffel, een geweldige avond en mijn rugklachten zijn al veel minder!

- Zie/merk natuurlijk via Aafke en Rob dat er een collectief bewustzijn is van vele energieen, spirits/gidsen, krachtdieren, engelen op aarde en erbuiten. Uit allerlei dimensies komen en soms staan ze even van opzij te kijken wat ze op dat moment kunnen/willen doen. Ben opgefrist, dus het balletje is weer aan het rollen

- Ik vond de sfeer erg prettig om in te zijn, door de hartelijke ontvangst door iedereen. Rob en Aafke legden alles goed uit met de nodige humor. De heling vond ik ook prettig om te ondergaan.

- Het gaat goed met mij en ik heb echt nagenoten van de bijeenkomst! Ik vond de rolverdeling fijn; Rob als "vertaler op de achtergrond" en Aafke die de ruimte krijgt. Voor mij was het een heerlijke avond!

 

 

3 NOVEMBER 2015 Groningen

Wonderlijk hoe ons NATUURLIJK ORAKEL zich elke keer ontvouwt. Deze week in Groningen bleek het ‘erg druk’ met alle aanwezige helpers. Verschillende mensen ervaarden ook ‘dat het waaide om hen heen’ of iemand gaf aan ‘dat er nu aan mijn linkerkant iets gebeurt’. Een vrouw werd de hele avond aan haar hoofd behandeld door 12 engelen. Aldus Aafke Douma die dit als medium tijdens het ORAKEL allemaal glashelder kan waarnemen. Kortom heilzame mysteriën ter lering én vermaak.

Want ook kon er bijv. bij iemand thuis een rioolputje energetisch worden opgeschoond, daarin lag een dode rat te stinken. Dat scheelt weer een rekening van de loodgieter. Of kreeg een bezoeker ondanks aarzelingen het stellige advies haar huis te gaan verbouwen, nú was een gunstig moment. Een vrouw werd aangeraden een eigen uitvaartbedrijf op te starten vanwege haar bijzondere kwaliteiten. En er bleek iemand in de zaal zelfs ‘helder-ruikend’ te zijn, dat bestaat!

Verder kwamen er prachtige wijze en troostrijke antwoorden op vragen als: Komt het contact met mijn zus (die dat ooit heeft verbroken) ooit nog goed? Hoe zit het toch met buitenaardsen? (die flink aanwezig waren overigens, aldus het ORAKEL). Geestig antwoord: ‘Zijn wij niet allen Heelal-lers?’

Meestal kwamen antwoorden via (familie-)gidsen, maar ook kwam Thoth (of Hermes Trismegistus genaamd) door met prachtige woorden n.a.v. de vraag: Hoe kan ik beter omgaan met de balans tussen geven en ontvangen? En kon iedere aanwezige (allen meestal geneigd tot ‘geven’) zien en ervaren dat ontvangen ook een vorm van geven is…

We sloten af met een innerlijke reis naar Hotel Heel Al (‘een 1001-sterren Resort’). Daar kreeg iedereen nog de nodige extra aandacht van gene zijde. En zo gingen de bezoekers Al Heel, verwonderd en verfrist weer op huis aan.

 

21 OKTOBER 2015 Groningen

Ons NATUURLIJK ORAKEL blijft een fenomeen. Gisteravond weer een prachtige bijeenkomst in het Heerenhuis waarbij helderziend medium Aafke Douma en ik reageerden op levensvragen van bezoekers.

Vragen variëerden: heeft mijn bejaarde kat nog toekomst (ja dus, incl. behandelplan). Er kwamen diepzinnige inzichten over hoe om te gaan met een tijdelijk logerende tiener-in-de-war, een jarenlange zoektocht naar ‘bezieling’ kreeg een onverwachte ontspannende wending. Of er ontstond helderheid rond een wonderlijk goed afgelopen bijna-verdrinking van iemand als kleuter (en de impact daarvan op het verdere leven). Ook diende ter geruststelling een overleden zus zich aan in een boodschap, als vlinder…

Een verbazend samenzijn! Steeds kwamen de antwoorden via Aafke als vanzelf in wijze woorden, lichte ‘duwtjes’ en hartverwarmende ondersteuning. En vele antwoorden bleken inspirerend voor alle bezoekers.

Reacties na afloop: Mooi! Integer. Fijne meditaties tussendoor. Bijzonder om mee te maken, en tegelijk zo fijn ‘gewoon’ en natuurlijk.

Kortom, verwondering alom, en iedereen in zeer goede stemming huiswaarts. Wij blij!

Facebook reactie:

Bram aan de levertraan, een goed gesprek en meer. Ook al vindt Arjen Lubach dat een kat nada bewustzijn heeft omdat ie zichzelf niet herkent in de spiegel. Vooralsnog tekent Bejaarde Bram bij, ik hoop dat ie wat minder mekkert na gisteravond na het consult aan het Orakel, duoschap van Rob Heiligers en helderziende Aafke Douma, samen staan ze voor Natuurlijk. Ze slaan een brug tussen hier en daar en dat doen ze lichtvoetig met grandioos effect.

 

 

7 OKTOBER 2015 Groningen:

Bezoekers van onze drie ORAKEL-bijeenkomsten de afgelopen week reageerden na afloop zo: ‘Wat mooi integer gedaan’, ‘verbazend’, ‘hartverwarmend’, ‘prachtig om m...ee te maken’, ‘wonderlijk’, ‘ontroerend’, ‘mooie combi van lichte presentatie en diepzinnige waarheden’, ‘goed dat jullie dit zo naar buiten brengen’, etc. Hier zijn we uiteraard heel blij mee, bedankt!

 

 

Recensie uit www.bewustzijnonline.nl  
september 2015

Al eerder zag ik een voorstelling van Rob Heiligers en bovendien volgde ik vorig jaar de kort maar krachtige workshop Natuurlijk Genezen bij hem en zijn collega Aafke Douma. Rob is een duizendpoot met veel interesses. Hij houdt ervan complexe dingen eenvoudig te maken, is een ongelooflijk positieve geest, ad rem, zeldzaam creatief en bovenal staat hij open voor de wonderen van hemel en aarde.

Deze kwaliteiten vormen een mooie combinatie met de zo bescheiden en zuiver helderziende Aafke Douma. Hij stimuleert haar om in haar kracht te gaan staan en zij temt zijn ontwapenende jonge-honden gedrag als dat nodig is, zich er terdege van bewust dat hij ervoor zorgt dat haar performance geolied loopt.

Samen hebben ze het NATUURLIJK Centrum Bewustzijn & Bloei opgezet, waarin ze allerlei workshops en cursussen aanbieden. Wij besloten hun ‘Orakel’-avond te bezoeken. Tijdens festivals afgelopen zomer (o.a. Noorderzon) hielden ze al 40 keer een Orakel van een half uur, maar het vervolg, deze avond, had een - zij het ook speels - wat minder theatraal karakter. Ruim twee uur lang heb je als aanwezige de kans om Aafke een vraag voor te leggen. Rob fungeert hierbij als presentator en leidt mooie gezamenlijke meditaties, Aafke ziet en voelt helder wat er speelt bij de betreffende vraagsteller.

Het is een spannend gegeven. Voorspellen, mwah, het is eigenlijk niet zo ons ding. Maar zoals we verwachtten, is het anders dan anders. Rob speelt een verluchtende en aardse rol in het geheel.
De schijnwerpers staan op Aafke, die in zichzelf rustend waarneemt wat er aan de hand is. Natuurlijk willen mensen weten of de grote liefde in aantocht is, hun werk succesvol zal zijn, wat een droom betekent.

We zijn allemaal benieuwd naar de toekomst, al weten we nog zo goed dat werkelijk geluk in het nu te vinden is. Hoe gaat Aafke hiermee om? Nee, ze voorspelt niet. Soms geeft ze een hint, zorgvuldig aftastend of het opbouwend zal werken voor de vraagsteller.

Meestal komt het antwoord in de vorm van wijze woorden en wezenlijke waarheid. We waren verkocht. Leuk! Mooi! Heengaan! Om te ervaren hoe ‘gezond verstand en mysterie hand in hand gaan, ter leering ende vermaeck.’  

 

Organiseer zelf een NATUURLIJK ORAKEL? Neem dan contact op via natuurlijkcbb@gmail.com