NATUURLIJK INTENTIE bijeenkomsten

 

NB: Voorlopig gaan deze activiteiten in verband met persoonlijke omstandigheden niet door. Excuses hiervoor.'Wat je met je gedachten voor anderen wenst, komt met nog veel meer kracht naar jezelf terug!'
Lynne McTaggart


Maandelijks organiseren we elke 1e maandag van de maand een bijeenkomst in De BORGHOEVE / Zaal Ginkyo  Verlengde Hereweg 197 Groningen. 
Maandagavonden 20-22 uur. 19.30 deur open. Welkom!


LOCATIE:
De BORGHOEVE / Zaal Ginkyo  Verlengde Hereweg 197 Groningen.
Dit is de zolder van een grote boerderij, 150 m van de Hereweg, ingang via een metalen trap aan de achterkant. Gratis parkeren aan de Felix Timmermanslaan.

 

In april en mei 2018 organiseerden we al in Zaal Ginkyo in Groningen (zie hierboven) INTENTIE avonden in het verlengde van de intentie-meditaties THE POWER OF EIGHT van Lynne McTaggart. Dat was prachtig liefdevol samenzijn. Daar zijn velen blij mee en wij ook... 
We gaan hiermee door en doen het op onze eigen-wijze NATUURLIJK manier.

Kosten € 10 aan de zaal.
Aanmelden via natuurlijkcbb@gmail.comInformatie:
In het boek 'Het Intentie-effect: The Power of Eight' onthult Lynne McTaggart (bekend van 'Het Veld' en 'Het Intentie-experiment') de bijzondere resultaten van meer dan tien jaar wetenschappelijk onderzoek en experimenten met groepen op het gebied van gedachtekracht.
Met onze gedachten kunnen we wonderen verrichten: we zijn in staat om ons eigen leven en dat van anderen te helen en de wereld positief te veranderen. Dat effect van gedachtekracht neemt exponentieel toe als we onze gedachten bundelen in een kleine groep (vandaar 'The Power of Eight', hoewel een andere groepssamenstelling even krachtig kan werken).
Lynne was zelf verrast van het enorme potentieel van het werken in kleine groepen: er bleek niet alleen een effect te zijn voor degene die de intenties ontving, maar de hele groep profiteerde van het spiegeleffect.

In 'Het Intentie-effect: The Power of Eight' geeft Lynne McTaggart wetenschappelijke context aan alle wonderen die ze aanschouwde. Ze dook in de geschiedenis van het fenomeen gedachtekracht en organiseerde een grote onafhankelijke wetenschappelijke studie met 'Power of Eight' groepen om aan te kunnen tonen waarom positieve gedachtekracht bundelen in kleine groepen de snelweg is naar geluk. Lynne geeft je in dit boek niet alleen honderden inspirerende voorbeelden, maar vooral ook alle tools om zelf aan de slag te gaan met de energie die we allemaal in ons hebben. Wat je met je gedachten voor anderen wenst, komt met nog veel meer kracht naar jezelf terug!