In juni 2018 hadden we na het openen van onze ´BE A TREE heartbreathing´ locatie in Park Ravne 2 weer eens een inspirerend gesprek met dr Sam Osmanagich. Hij bood aan een aanbeveling voor ons programma in de Bosnische Vallei van de Piramides in te spreken, zie hieronder de tekst (of zie HIER 'live' op onze Facebook pagina). Dank Sam!

Ik ben blij je te kunnen verwelkomen in de Bosnische Vallei van de Piramides, hier in het hart van Bosnië. Ook heb ik het voorrecht twee zeer aardige mensen uit Nederland bij je te introduceren, Rob en Aafke, die met ons samenwerken. Ze komen hier al enkele jaren en zij onderzoeken 'al heldervoelende' dit project en deze omgeving. Ze zijn zich zeer bewust van de technologie van de 'ancient builders' hier. En ze zijn zich niet alleen bewust van de fysieke, archeologische en wetenschappelijke aspecten ervan maar ook van spirituele, energetische en healing aspecten. En ze zijn in staat om te communiceren met energieën en wezens uit andere dimensies.

Ons leven is natuurlijk veel gecompliceerder dan we denken. En gelukkig zijn zij personen die ons kunnen helpen om als het ware de poort te openen, en informatie 'van gene zijde' te ontvangen. En dat helpt ons om ons leven en de manier waarop we dat leven te verbeteren, om onze spiritualiteit te ontwikkelen. Want het is geen goed idee om zo door te gaan, om ons hele leven maar in angst te leven. Laten we ons openen voor andere dimensies, om onze spiritualiteit te voelen, meer te horen, meer te zien, verschillende dimensies te ervaren. En dat zal ons helpen ons te realiseren dat onze ziel werkelijk eeuwig is. En dat we kunnen communiceren met zo vele andere energieën, wezens en andere beschavingen.

De manier waarop zij hun programma hier gestructureerd hebben is zeer interessant. Het maakt in onszelf werkelijk dimensies wakker waar we ons niet van bewust waren. Dus ik kan je van harte aanraden om je koffers te pakken en samen met Rob en Aafke naar Bosnië te komen. Mijn naam is dr. Sam Osmanagich en ik ben de ontdekker van de Bosnische Piramides.
(Thanks Sam!)