3b ENERGETISCHE REINIGING BEDRIJF

Gunstige uitwerking

Bij het energetisch scannen’van een bedrijfspand worden mogelijk storende invloeden in kaart gebracht. Door een bedrijf op te schonen en te reinigen voelen werkruimtes beter, zonder verontrustende of ziekmakende effecten. Dat heeft uiteraard een gunstige uitwerking op het werkklimaat, motivatie en prestatie.

Checklist voor maximaal effect

 

Hiernaast staat een checklist. Hierin staat opgesomd van wat mogelijk kan spelen in uw bedrijf. Door alles systematisch bij langs te lopen wordt het effect van een Energetische Reiniging maximaal.

Situatie voor en na

Met onze intuïtieve kwaliteiten ontvangen wij op een bepaalde locatie zeer concrete informatie. Eerst tasten we af hoe de situatie nu is (de scan). Na de energetische reiniging checken we alles opnieuw en kan er ook letterlijk informatie gegeven worden over welke invloeden een rol spelen of hebben gespeeld binnen een bedrijfspand. Per vraag en situatie bekijken wij wat het beste is voor alle betrokkenen.

Reinigen op afstand 


Het betreffende pand kan veelal op afstand, vanuit onze eigen praktijkruimte, energetisch behandeld worden, net als een SCAN. Soms kan het ook nodig zijn ter plekke aanwezig te zijn met, tot slot, een bestendigende handeling (‘ritueel’ op maat).

Vragen, meer weten over een scan, afspraak plannen?

Neemt U hieromtrent contact op met  natuurlijkcbb@gmail.com 

 

Reactie na een bedrijfsreiniging:

Jullie hebben ons therapeutisch centrum energetisch gereinigd.
Toen ik binnenkwam was mijn eerste indruk er een van verrassend schoon en licht. Ik dacht aan een opknapbeurt waar ik niks van wist of een grondige schoonmaakactie.....
Toen ging mij een lichtje op, jullie waren geweest!

Mijn ervaring is dus heel positief, het lijkt of de energie meer levend is, vitaal, op een hogere frequentie vibreert.
Het is subtiel want ik ben altijd blij als ik ons pand betreed, maar ik kan er niet omheen dat deze sfeer goed is voor collega's en cliënten.


We deden ook bedrijfsreinigingen voor o.a. praktijkruimtes van andere therapeuten, voor een geitenboerderij, voor mensen met een bedrijf aan huis.
Ook deden we bijdragen aan het energetisch reinigen en optimaliseren van openbare gebouwen zoals ziekenhuizen, gemeentehuizen en bibliotheken.