3a ENERGETISCHE REINIGING HUIS

Hoe zou het zijn om in een heerlijk aanvoelend huis te wonen?

Gewoonlijk zijn een grote schilderbeurt en opnieuw inrichten de eerste activiteiten van bewoners in een nieuw gekocht huis. Heeft u al eens gedacht aan een energetische reiniging om uw huis ´op te schonen´, zodat het werkelijk als nieuw aanvoelt?

Reactie huiseigenaar na een energetische reiniging: Het huis voelt lichter, is letterlijk lichter en voelt fijner aan. Na de reiniging sliepen de jongste twee kinderen direct dezelfde avond al voor het eerst de hele nacht door (die waren toen 2 jaar). Blijkbaar hebben zij veel last gehad van de energieën in het huis. Al met al is het een indrukwekkende en overweldigende ervaring die we niet hadden willen missen en die ervoor heeft gezorgd dat ons droomhuis ook echt ons droomhuis is geworden, vrij van zijn eigen verleden.
Zie onderaan bijv. een verslag van een huisreiniging onlangs in een gehucht in Fryslân.

Energiën blijven soms hangen

Een mens is niet alleen van vlees en bloed, maar er zijn ook vele onzichtbare elementen actief, eenvoudigweg energie genaamd. In een huis kan energie ‘zijn blijven hangen’, met storende gevolgen.

Grondige scan
 
Aafke Douma en Rob Heiligers kunnen een huis scannen op eventuele verontrustende of zelfs ziekmakende effecten. Denk hierbij bijv. aan straling van zendmasten of de inwerking van ondergronds water. Ook kan energie van vorige bewoners nog nawerken. Ervaring leert dat zelfs een fikse ruzie in een kamer soms kan nawerken. Of het is voorgekomen dat een overleden vorige bewoner nog invloed heeft op de sfeer ter plekke. Dit alles kan meespelen bij hoe een huis aanvoelt.

Neutraliseren en optimaliseren
 
Door uitgebreid te scannen komt alles in beeld wat een storende werking heeft. Aafke en Rob maken hier een helder verslag van en kunnen al deze invloeden ook neutraliseren en de sfeer optimaliseren. Direct na een energetische reiniging voelt een huis vaak al veel beter aan, zo is proefondervindelijk  gebleken. 

Checklist

Hiernaast staat een checklist van wat mogelijk mee kan spelen bij een Energetische Reiniging, ook wel ‘clearing’ genoemd. Met onze intuïtieve kwaliteiten ontvangen wij concrete informatie bij afstemming op een bepaalde locatie. Eerst tasten we af hoe de situatie nu is (Scan). Na de energetische reiniging checken we opnieuw en kan er ook letterlijk informatie gegeven worden over welke invloeden een rol spelen/hebben gespeeld binnen een huis

Reinigen op afstand 


Het betreffende huis kan veelal op afstand, vanuit onze eigen praktijkruimte, energetisch behandeld worden, net als een SCAN. Soms kan het ook nodig zijn ter plekke aanwezig te zijn met, tot slot, een bestendigende handeling (‘ritueel’ op maat).


Vragen, meer weten, afspraak plannen?

Kosten SCAN € 33. Dit bedrag wordt eventueel verrekend met de kosten van een Energetische Reiniging (€333). Neemt U voor een Scan of meer informatie hieromtrent contact op met natuurlijkcbb@gmail.com 


Reacties bewoners na een reiniging:

- Er heerst meer rust in huis, het voelt vrediger en ontspannen. Ik voel me lichter en blijer, een soort zwaarte is verdwenen. Dus daar ben ik (zijn wij) erg blij en tevreden mee. Echt heel fijn.

- Sinds de energetische reiniging slaap ik rustiger. Lijk ook minder nare dromen te hebben.

- Het huis waarheen we onlangs verhuisd zijn is energetisch gereinigd. Alles voelt sindsdien rustiger, fijner en comfortabeler.

  • - Onze woning is eindelijk verkocht na de 'reiniging'. Binnen tien dagen waren er drie mogelijke kopers!

  • - Mijn huis voelt anders, het is rustiger, en ik slaap weer goed. Ik krijg reacties dat ik er meer ontspannen uit zie.

    - Binnen een week melden zich spontaan kopers en die hebben het huis gekocht en wonen er inmiddels met veel plezier.

    - De tuinplanten bloeien veel uitbundiger, het onkruid trouwens ook ;-)

    - De energie voelt anders, de ‘zwaarheid’ is uit het gebouw. Het voelt lichter, ik ben veel minder snel moe.

- Onze dieren (paarden) lijken zich in de stal fijner te voelen. Ze zijn veel rustiger.

- Het lijkt zonniger binnen en mensen reageren nu vriendelijker.

- Het was een hele bijzondere ervaring die grote invloed op ons leven heeft gehad. We zijn meer één geworden met het huis en hebben het verleden van het huis een plekje kunnen geven. 

Nog een emailreactie van Angela uit Uitgeest: 
Hoi Rob en Aafke,
Wat een rust is er in ons huis na jullie Energetische Reiniging! Ik heb nog nooit zulke relaxte kindjes gehad die heerlijk spelen en niet aan het plagen zijn! Ook ikzelf voel me veel fijner! En tijdens het lezen van de reiniging kwamen er bij mij zelfs ook nog emoties los!
Ik ben me vandaag zo vaak bewust van de rust die hier hangt, ik word er elke keer emotioneel van. Omdat ik met een burn-out thuis zit komt dit als een enorm geschenk!
Groetjes AngelaReactie via een email van Nynke uit Groningen:

Dag lieve Rob en Aafke,
Het gaat steeds meer doordringen, wat er aan werk verricht is.
Ik moet het even op me in laten werken allemaal, lees het net.

Ik ben gisterochtend weggegaan en vervolgens een uur geleden weer thuisgekomen.
Het voelt alsof ik een ander huis binnengestapt ben. Dat ten eerste.
Wat een lichtheid. Er is zoveel zwaarte verdwenen!!
Nadat ikzelf al zoveel zwaarte in de sessie met jullie kwijt ben geraakt, komt dit er nu nog bij.
Ik heb er nauwelijks woorden voor.
Wat een verandering!!


Dat er iets met het station was, wist ik ook, maar wat een tragedie inderdaad!

Het ontroerde mij enorm en wat prachtig om te lezen dat jullie samen met gene zijde de mensen nu kunnen laten overgaan. Dat dit proces nu gaande is.
Jullie werk betekent ook nog eens veel voor de buurt. Ik ben jullie ook hiervoor enorm dankbaar.

Dat de vorige bewoonster hier nog was, heb ik steeds gedacht.

Mij was het niet gelukt haar naar het licht te helpen. Nu is het zover, fijn!

Wat ik zeg, ik laat het even op me inwerken allemaal en ben een gelukkig mens, met de situatie zoals het nu is. Ik ga genieten van wat nu eindelijk na bijna twee jaar mijn plekje gaat worden, ik voel het.
Nogmaals, ik ben jullie bijzonder dankbaar en voel me een gezegend mens.
Wat gebeurt er toch veel, hoe bijzonder allemaal.

Hartelijke groet,
NynkeENERGETISCHE HUISREINIGING voorbeeld:

We kregen onlangs de vraag om een voormalige pastorie in een gehucht in Fryslân op te schonen. Dit pand lag naast een kerkje en kerkhof, de term 'spookhuis' viel al snel. Het bleek om acht gestorven personen te gaan. Dit had veel onrust en ruziemakerij tussen de huidige bewoners tot gevolg.
Bij het scannen kwamen allereerst veel zwaarte (‘loodzwaar’) en verdriet van eerdere bewoners in beeld. Familieruzies speelden ook mee.  We hebben hier wat nog negatief inwerkte opgeschoond en ‘plasma-lichtbollen’ geplaatst.  Een plasmabol is ‘gevangen licht’ in een etherisch omhulsel, dat kan zo voortdurend als een soort 'screensaver' door het huis bewegen.

We zijn wijselijk niet al te diep op details van alle overledenen ingegaan. Het ging dus om acht overleden personen die niet beseften dat ze overleden waren (twee waren tegelijkertijd overleden, de anderen op verschillende momenten in de vorige eeuw). Ze vertoefden als het ware in een ‘eeuwig nu’. En ‘hopten’ als een soort zombies tussen het kerkhof en het huis heen en weer.
Aanvankelijk wilden ze niet naar het Licht geholpen worden, dit had voor sommigen mede te maken met de familieruzies e.d. Pas toen we Lichtbanen creëerden, vertelden over ‘Heelkamers achter de sluier’ waar ze geholpen en getroost konden worden, en geliefden en zielsverwanten uitnodigden om vanuit gene zijne mee te helpen ontstond er echt beweging en gingen ze gezamenlijk over naar het Licht. Dit was een ontroerend proces om mee te maken.

Op het kerkhof hebben we nog een extra ‘Lichttrechter + Lichtbaan’ geplaatst. Zodat ook daar beweging kan komen naar het Licht eventueel voor andere overledenen.
De negatieve lading van dit alles hing nog steeds in en om het huis. Dit hebben we opgeschoond, en ook alle herinneringen hebben we eruit gehaald.
Door een grote kristallen lichtpiramide in een bol over het hele perceel te plaatsen zal het wonen voor bewoners aangenamer zijn. Dit werkt als een soort permanente zuiveringsinstallatie.
Verder konden we ook nog storing van apparatuur in huis en ondergrondse waterstroompjes (op 7m, 12 m en 32 m) neutraliseren.

Na afloop gaven de bewoners aan opgelucht te zijn dat hun angstige vermoedens eindelijk bevestigd werden, en dat er daadwerkelijk iets aan gedaan kon worden. En dat er nu veel meer rust in het huis hing. Fijn om te horen...